Grekisk paj
Ingredienser:
pajdeg:
100 g smör/margarin
3 dl vetemjöl
2 msk kallt vatten

Fyllning:
1 rödlök
100 gr fetaost
ca 10 kalamataoliver
5-7 st körsbärstomater
1 paprika, gärna olika sorter
3 ägg
3 dl mjölk/grädde
salt
svartpeppar
Örtagårdskydda

Gör så här: Gör degen, enklast i matberedare. Tryck ut i en pajform, låt vila i kylskåpet i 1 timme. Förgrädda i ugnen 225 grader i ca 15 min
Skär lök och paprika i strimlor, dela fetaosten i bitar och halvera tomaterna. Fördela allt i pajskalet. Vispa ihop ägg, grädde och kryddor och häll över fyllningen. Grädda i ca 20 min eller tills äggstanningen är klar. Stick i en gaffel och känn att den är fast.
 Servera med en grönsallad. Mums!
«tillbaka