Fredag 11 april 2008
En helt vanlig arbetsdag. Solen skiner och det är vår på riktigt nu!

06.05
Klockan ringer obarmhärtigt kl.06.00. Pigg och glad kliver jag upp *not* Jag kliver upp och dagen har börjat.

07.03
Katterna har fått frukost, jag har tvättat mig och tagit på kläder, ätit frukost, bäddat sängen och läst morgonnyheter på nätet. Innan det är dags att springa till bussen sminkar jag mig. Hela kitet: puder, kajal och mascara. Jag använder oerhört mycket smink ;)

08.14
Framme på jobbet. Och nu är jag pigg och glad :)

09.20
Fredagsfika. Idag fick vi supergod grov limpa som Elin bakat och Johannas smarriga banankaka.

10.10
Lektion i datakommunikation. Medan gossarna löser uppgifter i boken (om routing) passar jag på att uppa skolans hemsida.

11.25
På promenad i köpingen. Så här fina vitsippor växer i Mellerud. Jag hade sällskap av en elev och han utbrast direkt när jag slängde fram kameran och knäppte bilden: Du är en nörd Fröken!

12.10
På bussen hem. Utsikt över Dalboslätten genom bussfönstret.

13.04
Lillebror städade sitt rum igår kväll. Det innebär att diskbänken är FULL av disken som stod i hans rum. Visst är han snäll som ger sin mamma så mycket arbete?

14.13
Dagens date med Snabeldraken är avklarad :)

15.17
Dagens tur till bibblan slutade 0. 3 återlämnade och 3 nya = 0. Eller hur ;)

16.30
Middag. Eftersom jag inte ätit lunch idag så är jag verkligen vrålhungrig.

17.55
Fredagsnöjet. Tvätt är verkligen en evighetsloop. Men idag blev det "bara" 4 maskiner. Jag ser fram emot tiden när ingen tonåring bor kvar hemma och jag bara har min egen tvätt.

18.25
Jag hör ett konstigt ljud ifrån köksskåpet. När jag öppnar skåpluckan hoppar Ville ut! Han gömmer sig i skåpet ibland, när Sally är på bitchigt humör. Manlig självbevarelsedrift kanske ?

19.44
Fastän kassan är skral så blir det lite fredagsmys. Efter att ha botaniserat i skafferi och kylskåp har jag kex & vitlöksost och som bonus en flaska rött som jag fått som present från Mallorca. Vinet smakade jättegott!

20.46
Fredag = Så ska det låta. Molly sjunger Gabriellas sång så tårarna börjar strömma. Jag är en sån lipsill när jag hör vissa låtar

21.19
Är jag normal eller? Kvart över nio på fredag kväll sitter jag och uppar skolans webbplats ;) Javisst ja, förtroendetid heter det :)