Söndag 27 september 2009
En helt vanlig söndag hemma i Vänersborg.

08-tiden
Vaknar strax efter 8 och tittar ut. Det är grått och mulet och blåser halv storm. Jag bestämmer mig för att sova en stund till.

09-tiden
En varm dusch och hett kaffe en timme senare får livsandarna att vakna.

10-tiden
Söndagsfrukost: GI-bröd med lax och avokado.

11-tiden
Ser klart filmen som jag somnade mitt i igår kväll =) Det är en charmig feelgood-film som passar utmärkt på söndag förmiddag.

12-tiden
17-åringens rum har sett ut som ett bombnedslag i flera veckor. Inte ens katterna vill vara där längre. Imorgon kommer gossen hem från sin semester i Tunisien.

Bonusbild
Är jag en snäll mamma?

13-tiden
Läser i enkätboken inför morgondagens kompetensutveckling. Man kan göra roligare saker på en söndag.

14-tiden
På promenad genom stan...

15-tiden
Fötterna har travat på genom stan och nu är jag hemma igen

16-tiden
Maaaat! Vrålhungrig kastar jag mig över thaimaten. Kyckling och grönsaker i rödcurry.

17-tiden
Efter att ha läst både intressanta och ointressanta artiklar på Newsmill om skolverkets senaste rapport loggar jag in på Lärarförbundets sida för att se vad som sägs där. Finns det någon av samhällets verksamheter som så många människor har så många åsikter om?

18-tiden
Vattnar lite blommor.

19-tiden
17-åringen ringer från Tunisien och ber att mamma ska sätta in lite pengar. Såklart gör jag det, för jag vet att jag får tillbaka det han lånar.

20-tiden
Finaste lilla Stina (dotterns katt) har fått stanna kvar hos oss, eftersom man inte får ha katt i studentlägenhet. Chefskatten Sally gillar inte att Stina flyttat hit. Så Stina bor uppe på bokskåpet och äter bara när Sally inte är i närheten. Skitjobbigt. För de är mor och dotter! Men tror ni att Sally fattar det? Nej hon tror att Stina är en dum inkräktare och självklart så är det catfight varje dag. Stina vägrar nämligen att underkasta sig. Två starka kvinnor =)

21-tiden
Pust. Det går inte att se deckaren på fyran, för de har förstört Mari Ljungstedts böcker. Orkar inte med den dubbade skiten.
Så jag förlitar mig på en gammal favorit som jag visserligen sett förut, men som är såå bra. John Rebus är en man man kan lita på^^

22-tiden
Kläder till i morgon är strukna, håret tvättat och upprullat på mina trogna papiljotter. Matlådan fixat. Ju mer man fixar kvällen innan, desto länge kan man sova på morgonen. Ni fattar att jag är kvällsmänniska va!
Men en skolfröken behöver sova snart. Klockan ringer 06.00 och för att fungera behöver jag minst 7 timmar, helst 8...

Natti natti

Lämna gärna en kommentar. Då blir jag så glad :)