Söndag 14 oktober
En helt vanlig söndag som tillbringas i hemmet tillsammans med sönerna som absolut inte vill vara med på bild ;)

 

9-tiden
Det är trist och mulet när jag tittar ut genom fönstret. Men jag känner mig utvilad så jag går upp ur sängen..

10-tiden
Favoritdrycken i favoritkoppen. Kaffe är godast. Alltid.

11-tiden
Det blev ju inte städat igår så jag kör en runda med Linea, skurar golv och småpysslar. Och eftersom båda sönerna fortfarande sover är det ingen som klagar över dammsugarens ljud :)

12-tiden
Lille Reddie ligger på routern och ser ut som om han tänkte: bort med dig matte, jag vill vara ifred. Var det han som såg till att nätet var borta i typ en timme?

13-tiden
MAAAAAT! Katter är alltid hungriga. Varje gång jag går ut i köket rusar de efter. Från vänster: Sally, Sonja, Jörgens katt och Mini-Ville.

14-tiden
Förbereder morgondagens prov för SP3.

15-tiden
Förbereder middagen, morgondagens vill säga. 15-åringen hjälper mig att få till en bild. Han står och viftar bort ångan från grytan :) Så imorgon blir det helstekt fläskkarré till middag. Med klyftpotatis och sallad.
Idag käkar vi Cevapcici(hemlagade) i pitabröd med lök, sallad och matyogurt. Gott tycker alla utan 18-åringen som surar. Till slut äter även han. Dock bara Cevapcici;) Pitabröd och yogurt kan man ju inte äta.

16-tiden
Ute är det kallt och blåsigt. Solen lyser med sin frånvaro. Löven virvlar runt och jag skyndar mig in i värmen.

17-tiden
Facebookar lite :)

18-tiden
Har plockat fram de kläder jag ska ha imorgon och stryker på tröjan, som var superskrynklig. Stryka hör till det tråkigaste som finns, så det gör jag bara när jag ska ha plaggen :)
Vän av ordning ser väl mitt snygga, moderna strykjärn? Det är säkert 30 år och jag har ärvt det efter farmor. Jag hade ett flådigt ångstrykjärn som bara höll i ett par år. Tacka vet jag gammal god kvalitet :)

19-tiden
Jag unnar mig ett glas vin så här på söndagskvällen. Huvudvärken har äntligen släppt och jag har hunnit med alla plikter. I bakgrunden skymtar orkidén jag fick av 15-åringen häromdagen. Bara för att han ville ge mig en blomma :) De har sina ljusa stunder mina barn.

21-tiden
Jag fastnade framför tv:n som visade en gammal film som berör: Döda poeters sällskap. En av Robin Williams bästa roller enligt min mening. Glömde fota så jag avslutar min efitdag med söta lilla Sonja, vår ena kattunge som hunnit bli 6 veckor nu. Imorgon är det tidig väckning som gäller. Åker hemifrån 6.30 så det är nog bäst att lägga sig snart. I skrivande stund är klockan 21.25

God natt!