Archive for » februari 20th, 2011«

EFIT söndag 20 februari 2011

Efit redan! Här var det tätt mellan fotodagarna. Idag har jag sportlov semester och slipper planera och förbereda lektioner. Vi får väl se vad som händer denna spännande förmodligen trista söndag =)


00-tiden
Lördag har passerat midnatt och är nu officiellt söndag. Jag ligger i sängen och ser på webb-tv. Nytt på nytt är alltid lika roligt.


07-tiden
Vaknar strax efter 7 med hjärtklappning. Inatt har jag varit med om mycket: jag har gift mig och flyttat ut i en stuga i skogen. Jag har blivit rånad när jag var på resa med Trond och precis innan jag vaknade spelade jag in en film med mina elever och kamera efter kamera gick sönder och jag letade desperat igenom alla dokument jag tvingat alla att skriva under för att se hur vi skulle få pengar att köpa ny kamera och snacks. Snacks var viktigt =)
Vad har du drömt i natt?


08-tiden
Jag råkade lyckades somna om en stund och det var välbehövlig skönhetssömn. Jag ger er dagens frisyr: nyss-klivit-ur-sängen-rufs. Det är det senaste. Jag är lika trendig varje dag. Morgontroll är mitt mellannamn.


09-tiden
Kaffe i sängen, Mannheimer & Tengby på webbradion, surfrunda. Singellivet är ganska bra.


10-tiden
Det blev en riktigt gi-frukost idag. Sallad man-tager-vad-man-haver: avokado, ägg och lax. Mums!


11-tiden
Nyduschad och påklädd kammar jag ut trollrufset.


12-tiden
Är en duktig flicka och pluggar lite religion.


13-tiden
Pluggandet har bytts mot bloggrunda. Tofflan ger mig svår beslutsångest. Jag älskar turkos, men blå är min favoritfärg. Jag mår bra när jag har blått omkring mig. Blått är både hav och himmel, vågornas kraft, naturens skönhet och vattnets harmoniska ro. Blått är vackert. Turkos hör till den blå familjen. Tofflan hävdar att turkos är en nyans, men med den logiken är både lila, orange och brunt också nyanser och inte färger =)


14-tiden
Min badplats i vinterskrud. Strålande sol, gnistrande vackert, men kallt (-13) Jag känner att jag har ett ansikte om jag säger så =)
Det var så skönt med en rejäl promenad. Tack vare efit gick jag Skräcklan runt i s f att bara sticka ner och köpa mjölk på Hemköp som latmasken annars hade gjort =) Nu har jag både fått frisk luft och motion. 21-åringen påpekade att jag var knallröd i ansiktet när jag kom in. Eller lite mer poetiskt: rosor på kind.


15-tiden
Sonen med kompis har lagt beslag på tv:n för att se på fotboll. Så jag håller mig till webb-tv. Fast jag sörjer inte över det. Man kan göra så mycket annat samtidigt =)  Surfa, blogga, läsa mail, prata i telefon, dricka kaffe, läsa debattinlägg. Multitasking is da shit =)


16-tiden
Dags att laga middag.


17-tiden
Middag: hasselbackspotatis, tzatsiki, sallad och revbensspjäll stekt i ugn. Jättegott! Det bästa är de kalla revbenen jag kan knapra på i kväll =)

Blir du sugen Tofflan? Du kan ju avstå revbenen 😉 Jag älskar kött, allt kött utom lamm. Lamm hamnar i samma kategori som fiskbullar, lutfisk och pulvermos dvs sånt man inte äter.


18-tiden
Mätt och belåten sätter lägger jag mig i sängen för att se på film.  Det är skönt att ha semester. Jag känner mig mer som 15 än 45 om jag ska vara ärlig. Fast då skulle jag väl sett typ mean girls =)


19-tiden
Sitter ligger fortfarande och ser på film.


20-tiden
Ligger fortfarande i sängen. Pratar med mamma i telefon. Det har varit en lugn och skön dag.  Skönt att slippa smink och prydligt hår. Ha! mitt hår är prydligt i typ en kvart varje morgon. Sen blir det rufsigt troll =)


21-tiden
Med en katt som mjölktrampar i knät bänkar jag mig framför tv:n (jag är aktiv idag) för att kolla in Zen. Varför ska brittiska skådespelare, en del  bräker dessutom  på bred dialekt, låtsas vara italienare? Jag stör mig hela tiden på att ”Snyggve ”  Rufus Sewell är italiensk kommissarie med oklanderlig brittisk accent.


22-tiden
Såklart att kommissarie Snyggve löste morden. Dessutom fick han hångla i hissen med den snygga bruden. Hisshångel är mysigt. Det rekommenderas 😉

Favorit-te i favoritkoppen för världens lataste skolfröken. Men det är skönt att vara ledig.

Gör mig glad och lämna en kommentar.