Bokmalen

Jag är en bokslukare av stora mått. Biblioteket skulle inte klara sig utan mig! Jag har varit en trogen bibliotekskund ända sen jag som stolt 7-åring fick mitt första lånekort. Att mamma sen arbetade på bibblan under mellanstadietiden var ju inte fy skam!
Barna Hedenhös var mina första favoriter, Fem-böckerna gjorde mig till bokslukare och närsynt och på den vägen är det. Jag är jättetråkig på semestern, tycker mina barn, för jag sitter med näsan över en bok så ofta jag kan.

:: Just nu läser jag:

Räven av Michael Connelly

:: På nattduksbordet ligger även:

Den förlorade symbolen av Dan Brown

Gamla stan morden av Lars Bill Lundholm

En ren skandal av Penny Vincenzi

Juridik för pedagoger

Företagsekonomi A

::Tidigare

Boklistan 2007

Boklistan 2008

Boklistan 2009

:: Böcker lästa i år:

Frostnätter av Arnaldur Indridason

En kulen höstkväll hittas en kvinna hängande i en snara i sin sommarstuga vid en ensligt belägen sjö. Strax därpå får Erlendur ett kassettband med en inspelning av en seans kvinnan deltog i strax före sin död och börjar undersöka ”självmordet”.

Hans böcker är så mycket mer än en mordhistoria. Det är en inre resa och innehåller både djup och substans. Det gillar jag. Mycket.

Höstoffer av Mons Kallentoft

Regnet vräker ner över slottet Skogså utanför Linköping, dropparna faller tungt över markerna och kroppen som flyter i vallgraven. Advokat Jerry Petersson, nybliven slottsägare och känd för sin hänsynslöshet, kommer inte att ta några fler uppdrag. Men hur har han hamnat i vallgraven?

Jag gillar den inre kampen. Kontakten mellan levande och död. Och att männiksor är människor. Med sina inre kamper och stridre i verkligheten. Det är på riktigt. Jag blir engagerad och berörd.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>