En bloggpost som innehåller nötkräm

Unicef har också en strålande kampanj på gång. Alla som bloggar om den bidrar till insamlingen. Så här skriver de; Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Blogga du med! Hämta materialet här och skriv ett innehåll som innehåller nötkräm.


Foto: UNICEF

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Visst är det otroligt vad lite god nötcreme kan göra.
    Önskar dig en fin helg <3

  2. Nurse Rached skriver:

    Ja, det ska jag göra! Jag har redan beställt presentkort till mina föräldrar och min X-svärmor från UNICEF. De får gåvobrev på vätskeersättning, poliovaccin och skolmaterial. Tyvärr misslyckades jag med min övertalning att älsklingen skulle köra gåvor från UNICEF istället för matkorgar till sina kunder, jag tror att det skulle ha varit en uppskattad julklapp.

    Jag har kört det här konceptet några år nu, perfekt till personer som redan har ”allt” och jag gillar att man ser konkret vad man ger. Nästa år kanske jag slårt till på en get! Kram! 🙂 Hoppas du får en fin helg i Gbg!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>