Projekt

Hulda visade sitt nya projekt och helt plötsligt blev jag inspirerad att plocka fram mitt.

Evighetsprojektet utan deadline.

Terapin som ökar tantfaktorn.


Stilrent och enkelt. Inga avancerade mönster för mig. Jag vansläktas och är urkass på handarbete.


Drömmen är ett överkast, men med mitt tempo blir det väl en kudde typ.


Sally tror att jag plockat fram  nya leksaker.


– Jaha, så klart att du måste ta kort på mig just nu.

Så jag har börjat igen. Tack Hulda!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Hääääärligt! Skit i tantfaktorn! Det är ju störtskönt att pilla med virkning framför TV:n som ett alternativ till WF. Börjar bli smått orolig för beroendet av WF och dator. Alltså… omfattningen…

 2. har du hittat kabeln till kameran???
  sååå fina kort…
  kram till en av de absolut tjusigaste brudar jag känner <3

  • inna skriver:

   Nope, ny kamera. Var sladdjäveln är kan man ju undra…

   Tack för att du tycker att jag är tjusig. Osminkad, platt och stripigt hår, finne på läppen och ledsna ögon är allt jag ser.

   <3

 3. rippe skriver:

  Varning Inna! Se till att Sally inte får i sig nån garnstump! Min lilla Disa svalde en lång stump, det höll på att kosta mig 7900 kr i veterinär- och djursjukhusavgifter!! Disa är försäkrad, men försäkringsbolaget vägrade att ersätta, eftersom det inte gick att bevisa att hon svalt garnet…. Inget syntes i ultraljud eller röntgen nämligen. Jag fick rätt först när garnet tack och lov kom ut den naturliga vägen och jag skickade ”beviset” till försäkringsbolaget!

  • inna skriver:

   Tack för varningen!

   Tur att jag inte klippte av en bit och gav till henne att leka med utan rullade ihop nystanet och stoppade in i skåpet.

 4. rippe skriver:

  Det var precis det jag gjorde, gav henne en lång, 30-40 cm, bit att leka med så att jag skulle få avsluta min stickning i fred. En halv minut senare var den borta och hon satt där och smaskade med munnen. Först var jag lugn och tänkte att den kommer väl ut, men ringde ändå, och det visade sig vara bråttom, inom en timme skulle jag befinna mig på djursjukhuset. Att stumpen var så lång var faran, hade den fastnat i längs tarmväggen, hade det kunna gått illa. Men som sagt, det gick bra, tack och lov!

 5. Tofflan skriver:

  Men för f********n…. Vad är det för nyans på garnet????? 😈

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>