Solsken

Ja idag är det är solsken ute och faktiskt lite inombords också.

Idag är en mycket bättre dag än i går. Tack och lov. Jag har sovit som ett oskyldigt barn, utan hemska drömmar.

Solen skiner och snön gnistrar. Katten skuttar lyckligt omkring på balkongen. Jag håller mig helst inomhus dock. Kallt som sjutton -11. Fukten från Vänern gör att det känns ännu kallare. Men det är väl bara att gilla läget liksom. Fortsätta gå med yllestrumpor och vinterkängor. Och längta efter våren.

 

Veckans lönearbete är avklarat och nu är jag ledig. Skönt. 2 dagar som solitär hägrar. Ja helt ensam är jag ju inte, då mitt hem fortfarande bebos av unga herrar. Även om vi inte direkt umgås. Men de finns här.

Katten är sur eller nåt för hon vill aldrig gosa med mig. Hon ligger helst inne i sonens rum. Hur man nu kan föredra stök och dammråttor framför städat och lugnt med mig. Hade Ville funnits kvar i livet hade han garanterat legat i mitt knä. Han förstod alltid när jag behövde tröst.

Även om jag har en helg utan planer eller umgänge framför mig så känns det bra. Jag har roliga saker att se fram emot den kommande veckan. Konferens med bästa kollegorna från Norge och Sverige på hotell i dagarna två och på fredag blir det middag och bowling med Lärarförbundet.

Skönt att ha kul saker att se fram emot.

Äter grönssakssoppa till lunch och wordfeudar.

Läser bloggar.  Mona lottar ut väskor. Jeanette fyndar på rea. Leo skriver om Gunnar idag 🙂

Om jag skulle bylta på mig och gå en sväng till bibblan. Det är läge känner jag.

Ha en fortsatt fin fredag i solskenet! Det ska jag ha. Basta!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Marianne S skriver:

  I morse hade vi – 27. Då har man ingen vidare lust att gå ut. Fast man måste. Din kommande vecka verkar bli toppen. Ha en skön helg.

  • inna skriver:

   Jobbet är verkligen min livlina och oas just nu. Tack och lov att jag har världens bästa jobb!

   -27 är jag gald att vi slipper här i Södern.

 2. så gott att läsa inna 🙂
  vackraste quinna.
  glöm nu inte att oxå gå omkring att vara tjusig <3
  kram från Iiiiiiid//

 3. Fröken Hulda skriver:

  I helt andra sammanhang har man jämfört din stad med min. Din beskrivning av vädret i kombination med vattnet stämmer också helt överens. Bortsett från att vi haft/har snöstorm. Ja… det vräker ner fortfarande…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>