Änglavakt

Jag sitter i godan ro efter en trevlig födelsedagsmåltid tillsammans med 23-åringen. Dubbelmarinerad fläskfilé och quinoasallad och därefter vit chokladpannacotta med färska jordgubbar helt enligt födelsedagsbarnets önskemål. Jättegott kan jag meddela.

Den förvärvsarbetande sonen ska dyka upp senare på kvällen. 23-åringen försvinner till en fest och jag kollar på vetenskapens världen när det ringer. Det är yngste sonen:

Jag har krockat!

Då stannar världen upp. Jag hör på sonen att han är chockad, och jag blir lugn och saklig. Han väjde för ett rådjur och dejtade ett mitträcke som belöning. Bilen fick sig en kyss och är både bucklig och repig, men ungen klarade sig!

Vi pratar om försäkringar och polisen och kommer överens om att han ska ringa jourcentralen. Det är bra att han får händelsen dokumenterad om det skulle bli några följdskador. Whiplash och så där.

Han blir uppmanad att ta sig till jourcentral, där man har full beredskap och efter en första undersökning blir han skjutsad i ambulans upp till sjukhuset, där de gör ännu fler undersökningar och och lindrar smärtorna med morfin.

En spricka i handleden, avslitet muskelfäste och en rubbad nackkota är domen.

Det har inte blivit mycket sömn i natt, men min unge är okej.

Han hade verkligen änglavakt. En bucklig och repig bil är en världslig sak.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
7 Responses
 1. Tatiana skriver:

  Ojojoj…vilken tur i alllt elände
  Kram

 2. bella skriver:

  Sån himla tur att det gick bra!! Här pratar vi om änglavakt! Det är fruktansvärt när det händer ens barn något,hjärtat liksom stannar upp när man får besked att något hemskt har hänt sina barn.Själv fick jag ett samtal för en månad sen att min son var på väg i ambulans,han hade voltat med sin fyrhjuling.Han klarade sig bra,men var rejält mörbultad efteråt.Har fortfarande lite ont i ryggen.Men det positiva i allt elände,är att det blir mycket lugnare körning nu.Ta hand om er nu som det bara går!!

 3. usch vad hemskt. men vilken tur ändå. nackkotan låter illa.
  där måste ni verkligen ligga på med behandling, medicin och ALLT!
  kram till fina du och gossen så klart <3

 4. Tofflan skriver:

  Oh my God!.. Det är i såna här lägen jag är rätt glad att jag inte har barn – jag skulle inte palla!

  Kramen och hälsa gossen!

  • inna skriver:

   Man pallar.

   Gossen mår bättre och insåg att han skulle lyssna på doktorn som sjukskrev. Vila, medikamenter och nackkrage är det som gäller.

   Jag som är totalt ointresserad av bilar tyckte inte att det var så mycket åverkan på bilen och fick en predikan om vad som måste åtgärdas. Vi får väl se vad försäkringsbolaget säger.

   Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>