Andra dagen

Ännu en härlig dag med massor av ny kunskap.

Jag har verkligen trevliga kollegor och kul arbetsuppgifter!

Jag gör så gott jag kan för att hänga med i de tekniska diskussionerna och ställer frågor när jag inte förstår. Hur ska man annars lära sig! Ibland blir det fel, för att informationen jag får inte stämmer eller för att jag missförstår. Men då lär jag mig av felen.

Solen har visat sig hela dagen och sitter man inomhus är det varmt så det förslår 🙂

Idag har jag fått  agera it-tekniker också. Pilla med datorer och skrivare har ju länge ingått i mina arbetsuppgifter när jag jobbade på skolan. Även om jag inte är någon hårdvarunörd, så kan jag ändå lite och det är trevligt när jag kan vara andra behjälplig.

Och tänk så lätt det är att sprida arbetsglädje genom att vara trevlig och hjälpa varandra. Det är verkligen bra energi på min nya arbetsplats!

Det kommer att bli en spännande höst med massor av nya projekt, chefsutbildning och lite UF. Förutom att jag ska vara rådgivare åt ett företag så är jag ju invald i styrelsen för Ung Företagsamhet Fyrbodal. Ett hedersuppdrag som jag är väldigt stolt över.

Idag har vi fått tårta. Fina Jennifer som ska sluta för att bli student bjöd alla på supergod sockerbomb. Och jag har lärt mig hur man får alla att dyka upp direkt: locka med tårta 😉

Hela 8 år efter jag slutade min anställning hos min förrförra arbetsgivare har man nu tagit bort mitt mailkonto.  I 8 år har jag kunnat logga in på kontot, trots att jag avslutat min anställning. Det var väl på tiden att man rensade lite kan man tycka. Snacka om att hålla bra koll på sina användare. Eller inte.

Dagens ord: framförhållning

Tjolahopp mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Jennifer skriver:

    Ja, tårta är ett säkert kort! Låt dem inte bli bortskämda bara, tillslut kanske du måste locka med minst en Schwarzwald för att få dem att ens resa sig ur stolen.

    Det känns väldigt kul att jag kan fortsätta följa dig genom bloggen, gillar verkligen den! Nu ska jag bara bli bättre på att kommentera också ^^

    Kram Jennifer

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>