Biovett

Sonen och jag har just sett Dark knight rises.

Vilken film!

Jag är helt tagen. Brukar inte gilla den typen av film, men den här var bra!

Det var nära en perfekt filmupplevelse om det inte hade varit för två fjortisar som satt bakom oss och störde.

De sparkade på stolsryggen, prasslade med godispåsar och pratade, pratade, pratade hela filmen. Naturligtvis var de små blonda bimbos på max 15 år. Ja, nu vädrar jag mina fördomar.

Ja men vad faan. Småflickor som inte kan hålla käften ska hålla sig ifrån en biosalong. De kan se på nerladdad hyrd film hemma. Där kan de babbla hur mycket de vill.

Jag önskar att jag hade gjort en Mona och sagt ifrån, men bet mig snällt i tungan och stod ut. Tack och lov överröstade filmen dem ganska ofta.

Det är midnatt och vi har tropisk värme. Det är en underbar kväll och jag sitter  i mörkret med Mac i knät och njuter av sommar.

Före bion gick sonen och jag till Koppargrillen och åt middag. God mat, trevligt sällskap och svenska sommar. Perfekt.

Nu har jag tre semesterdagar kvar.

Imorgon ska jag klippa mig. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. På kvällen blir det tv. OS-invigning. Ja, jag är en sån där sportnörd.

Hoppas ni har det bra mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Jag hade sagt ifrån. Garanterat!!!

 2. Tofflan skriver:

  Ja du vet, jag hade ju som vanligt INTE kunnat hålla käften…

  Njut av dina lediga dagar!!!

  • inna skriver:

   Det är konstigt, i skolan hade jag inga problem att säga ifrån. Det är mer än en gång jag kallats sur bitch av oförskämda tjejer. Tur att jag tål det 🙂

   Jag njuter som bare den!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>