Överlevnadsläger

Jag: vi ska ha med oss badkläder. jag hoppas att jag slipper bada i en älv när jag är så förkyld.

Sonen: Du gillar ju att bada när det är kallt. Men det fattar du väl att du inte kan bada när du är så förkyld! Vill du bli sjuk?

Jag: jag gör vad som krävs för att bli godkänd.

Sonen: ja men det fattar du väl att du inte kan göra saker som du blir sjuk av!

Det är skönt att ha barn som är omtänksamma.

Nu ska jag iväg på skogsäventyr. Hitta maten själv och bo under en gran. Vi ses på onsdag kväll!

God morgon mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Du har ju nyss varit iväg på nåt liknande!! Inga dåliga inträdesprov du får gå igenom

 2. bella skriver:

  Lycka till! Tänk vad kul det kan bli att vara ute i skogen i flera dagar. Men det är ju inte så bra att du är förkyld hoppas att du slipper att bada i allafall. Jag älskar att vara i skogen men då skall det vara med en kaffekorg och svettiga ostsmörgåsar:):) Men du klarar detta galant. Jag har oxå åkt på världens förkylning:( den tar musten ur en,känns nästan som att jag skulle vara en karl:):) Du får ha det så bra som du bara kan ute i bushen.. Tjingeling

 3. hejja dig. själv hade jag bara dött. knall och fall. jeanette utan kaffe på morgonen är ingen idé. för någon. om jag blir utan.

  • inna skriver:

   Man skärper till sig. Jag är förvånad hur gott humör vi har haft, trots hårt arbete, samarbetsövningar och brist på mat.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>