Ord

Man kan skriva och så kan man skriva.

Leo förför och förtrollar med sina ord.

Jag faller som en fura varje gång.

Jag älskar människor som behärska vårt fantastiska språk. Vi andra som kämpar med subjekt och predikat faller platt till jorden. Kan man lugnt säga. Jag skyller på min svensklärare: rektorns fru som vägrade oss elever att tala dialekt på gymnasiet. Vi skulle höja vår språkliga nivå. Stackars de som kom från Bullarn eller Smögen kan jag säga.

Min dialekt? Västsvensk med rötter i Uddevalla. Om någon vill veta 🙂

Som 17-åring föll jag för Robert Broberg. Som 47-åring diggar jag Leo.

En annan som skriver så jag blir helt matt är Täppas.

Sen en underbar pragmatisk kvinna av den mest perfekta årgång av alla: Mona. Jordnära och lyxig i en underbar symbios.

Vilken brud!

Löv jo all <3

ps. en favvolåt på morgonkvisten

20120923-112024.jpg

20120923-112037.jpg

20120923-112100.jpg

20120923-112119.jpg

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Leo skriver:

  Wow! Vilka vackra ord DU skriver. Nu ska jag kolla in Mona. Kram! 🙂

 2. en trogen läsare skriver:

  God morgon Inna! Håller helt och hållet med dig om både Mona och Leo underbara bloggar att läsa utöver din.
  Kram

 3. bella skriver:

  Hej du positiva glada Gullvippa!! Leos och Monas bloggar är bra, men din är ju bara så in i nordens bääst,det är ingen som slår din blogg så det så. Önskar dig en lugn och trevlig helg!! Ha det gött! Tjingeling

  • inna skriver:

   Du är helt otroligt med ditt beröm. Ibland känner jag mig lite begränsad med vad jag kan och bör skriva om. Med det jobb jag har kan jag inte var alika öppen som tidigare. Men jag börjar hitt aen balans utan att bli för tråkig.

   Hoppas du har en fin helg!

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>