Lite tyckande och feber

Det är alltid intressant när ett inlägg skapar diskussion. Av någon anledning föredrar en del att diskutera på facebook och inte i bloggen. Men jag ser deras fotspår här. Varje dag. Jag gillar när det blir diskussion och att människor kan kommunicera med varandra. Så länge man har en hövlig ton och inte sysslar med påhopp. Fördelen med facebook är att ingen kan påstå saker anonymt. Det blir mycket mer levande och dynamiskt när man har olika åsikter och kan debattera på ett kreativt sätt.

Idag har jag gått på viljestyrka och Alvedon. Feber är inte ultimat, men jag har kämpat på.

Nu blir det sängen.

God natt mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Tatiana skriver:

  Visst är det bra med en debatt .Du har de som du brinner för och jag har mina åsikter. Båda får tycke.
  Härligt 🙂
  Kram

 2. inna skriver:

  Det måste finnas rum för att tycka olika.

  Kram <3

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>