fisk och annat

Är busschaufförer ett särskilt fruset släkte?

Jag menar eftersom varenda en måste ha på högsta värmen i bussen. Det är som att åka i en bastu.

Eller vill de att passagerarna ska klä av sig?

Mycket att göra på jobbet. Jag får verkligen jobba. Det är oerhört roligt och stimulerande. Gränserna flyttas hela tiden. Utvecklande. Inte konstigt att jag sover som en klubbad oxe på nätterna.

Nu blir det middag. Stekt torsk med potatismos. Får passa på när torskhataren är på kusten och fiskar hummer och annat gott. För han älskar fisk. Bara han slipper torsk. Konstigt för den unge mannen är uppfödd på fisk. Han påstår att det är skolmatens fel.

Ingen fiskelycka idag. Vittjade hummertinor. Jävla tjuvar och så var för liten hummer i tinorna, som måste slängas tillbaka. Sånt är pappa noga med. Men krabbor fick de idag. Det gråter man inte över.  Krabba hör till mitt favoritskaldjur.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Sara skriver:

  Jag älskar också fisk men klarar inte lukten av torsk bara för det påminner en om den äckliga kokta torsken som luktade i hela skolan!!

  • inna skriver:

   Jag lovar att du hade älskat dagens stekta torsk. Ingen äcklig lukt. Bara god smak. Du kan ju gissa vad jag har i min lunchlåda 🙂

 2. Tatiana skriver:

  Stekt torsk är det godaste jag vet !
  Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>