Positiv torsdag

När telefonen ringer fattar jag inte vad som händer först. Någon har slängt en hel sandlåda i ögonen på mig och rösten raspar. Men jovisst, det är morgon och dags att vakna. För första gången på länge har jag inte vaknat halv 5. Tillbaka till normaltillstånd. Men även om jag är trött som ett snöre är jag glad inuti.

Jag är positiv och glad. Tycker om mitt liv och gör mitt bästa för att vara en optimist under den mörka trista perioden som lätt kan få mig att deppa ihop. Regn och mörker lägger sordin på tillvaron. Jag har inga problem med snö och kyla, men regn och mörker gillar jag inte!

Det tänker jag  inte be om ursäkt för. Men jag kräver inte att andra ska tycka som jag. Visa bara respekt för att vi människor tycker olika.

Tänk, ännu en ny dag med nya möjligheter!

Varje dag är faktiskt en möjlighet. Så tänker jag och det är min fulla rätt att tänka så.

Först ska jag jobba med världens bästa kollegor och medarbetare och sen har jag  dejt med Suz, Therese och alla andra goa brudar från DG.

Idag är en bra dag. Trots att det är torsdag.

God morgon mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. solsken på din dag idag Inna 🙂
  Jag skall tänka på dig idag. Försöka hitta mitt solsken.
  Snart far jag till sthlm med mina tössongar – kan nån fatta va kul!!!
  kram <3

  • inna skriver:

   Jag hoppas att ni får det alldeles toppen i Stockholm. Man kan hitta på massor som inte kostar en förmögenhet.
   Stockholm är en härlig stad att besöka!

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>