Morrn da!

Har haft något så ovanligt som en riktig sovmorgon. Underbart att vakna efter 8 en lördag.

Tillbaka i verkligheten efter tre dagar i de Värmländska skogarna utan mobiltäckning och Internet. Har landat hemma i Vika hos Familjen Långkalsong <3

Intressanta dagar i skogen.

Omvärlden har pågått och vi har bara fokuserat på annat. Lite befriande att vara utan täckning säger hon som är sjukt Internetberoende.

Vacker natur. Spaning efter vilda djur. I Värmland finns det gott om varg, älg, räv och annat. Spännande att se vargspår, vilka det finns gott om.

Många samtal. Tid att reflektera och analysera. Feed back. Framtidsperspektiv. Gemenskap. Skratt. Eftertanke. Tårar.

Och jag vågade övervinna min rädsla. Jag vågade köra atw i skogen! Där det var brant både uppför och nedför. Och det är stort.  Ni som känner mig vet ju hur ofta jag framför ett motorfordon = aldrig

Det var en härlig tur i skogen bland träd och snö! Och banan var inte lätt.

Just att våga släppa taget och göra något man är rädd för ger en otrolig adrenalinkick. Man blir stolt över sig själv.

 

Jag kan inte ändra på andra människor. Jag kan bara ändra på mitt eget förhållningssätt. Och göra mitt bästa. Duger inte det så fine. Jag kan inte ge avkall på min värdegrund och vad jag tror på bara för att vara som andra vill att jag ska vara. Jag har blivit vald för just dessa värderingar och egenskaper. Jag måste vara sann mot mig själv och vad jag tror på för att vara en bra människa. Men jag kan ta till mig kritik och anstränga mig att arbeta hårdare och vara tydligare med mitt ledarskap.

Trots att jag jobbar i mediabranschen har jag allt sämre koll på vilka nyheter som förmedlas. Hela dagarna rullar löpsedlarna hos de stora tidningarna runt omkring mig, men jag har inte tid att läsa nyheter förrän efter jobbet, och då blir det oftast ytligt.

Varje dag kollar jag igenom dn, expressen,ttela och svt. Ofta andra medier också. Läser gärna lite norska nyheter. Försöker hänga med i sociala medier och forum, men det är svårt att få tiden att räcka. Jag prioriterar annat helt enkelt.

Under dagarna i skogen utan täckning har livet i media handlat om näthat har jag förstått. Av 172 olästa blogginlägg i mitt rss-flöde handlade många om näthat. Och jag blir lite full i skratt över att en person som spytt galla över mig och uttryckt sitt hat mot mig i min blogg tar avstånd från just näthat.

Nu ska jag glömma jobb, media och troll och enbart ägna mig åt familj och gemenskap,man behöver energi för att orka jobba hårt.

Ha en fin lördag mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>