Hej bloggen

Den mesta av min vakna tid tillbringas  på jobbet just nu. Mycket att göra. Mycket att lära. Har t o m hållit anställningsintervju på engelska, vilket gick som en dans. Jag börjar växa i kostymen, steg för steg.  Jag lär mig.  Hela tiden.

Övrig tid som inte innebär sömn ägnas åt träning, bussåkande och Kärleken. Tack och lov att sonen sköter matlagning, disk och tvätt. En bra deal tycker jag. Han, som är arbetslös, har något att göra och jag som jobbar mycket, kan slappna av och slippa få dåligt samvete för att jag inte hinner med. Bra med en vuxen son som gillar att laga mat. Idag fick jag biffwok med äggnudlar. Gott.

Jag är tacksam att jag är frisk. Är sällan sjuk. Hösten segdragna hosta berodde delvis på att jag vägrade gå till doktorn samt bodde i en koja i skogen under överlevnadslägret så att hostan blev etter värre. Men det jobbigaste var eg. inte hostan, utan att jag hade lock för örat i flera månader. Det var ett handikapp.

Jag sover för lite och har ont här och där, men det är överkomligt. Kroppen är ju inte 17 längre.
Trots det mår jag som en nyponros. Frisk, fräsch och lycklig. Kärlek är bra för både kropp och själ. Livet är toppen.

Om någon undrar menar jag.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. en trogen läsare skriver:

    Hej Inna ser att du mår bra sköt om dig
    Kramar

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>