I ett rött hus på landet

En pissig torsdag har blivit en underbar fredag. Som du vet är torsdagar värsta veckodagen i min värld och igår var det verkligen så.

Jag har lika mycket att göra idag. Jobbar som en iller.

Men jag befinner mig i ett rött hus på landet.

Jobbar hemifrån. Köksbordet är mitt kontor.

4 timmars tågresa i går kväll. Somnade lycklig. Vaknade lycklig. Har fått perspektiv.

Har haft sovmorgon. På riktigt. Somnade om när Kärleken åkte till jobbet vid 6 och sov ända till 9. Det är rekord!

Hoppas att du får en bra fredag. Nu ska jag fortsätta jobba.

Over & out <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. bella skriver:

  Finns väl inget som är så underbart som att få vakna upp med käleken i sitt liv!! Att ha kärlek i livet som ger trygghet,värme m.m. Önskar dig en helt underbar helg! jobba inte i hjäl dig nu bara, men det behöver jag ju inte säga för det vet du bäst själv för att du är du. Är mycket avundsjuk på dig att du sitter i en röd liten stuga :):) vad mysigt hoppas att ni har en liten fotogenlampa oxå det doftar ju så gott. det är min dröm att hitta en liten stuga mitt i skogen och bara kunna njuta av att bara få vara, den kanske blir verklighet när man minst anar det. Detta blev ju en nästan en liten roman fast det gör ju inget för jag kommenterar ju så sällan:):) Ha en go helg! Kramizar

  • inna skriver:

   Och jag suger på att svara på kommentarer. Förlåt. Redan ny helg. Denna på hemmaplan. I lugn och ro.
   hoppas du har det bra.

   kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>