Lite dagvill är jag nog

Fortfarande ledig. Fortfarande sommarsambo.

Det bästa med ledighet är nog att slippa väckarklocka. Att låta kroppens egen rytm styra. Jag sover så mycket mer och mår bra av lugnet på landet. Tänk att jag blivit så mild och mjuk. Var tog den där vassa arga vägen?

Det är en himla skillnad på att gå upp klockan 6 och klockan 8 när man är B-människa som jag. Det är nog därför jag är mild och mjuk. Jag slipper gå upp mitt i natten 😉

Igår kväll satt vi på verandan och bara njöt av svensk sommarkväll. Runt omkring skördar bönderna åkrarna och det doftar så gott. Så mycket som jag har mediterat och reflekterat i sommar har jag nog aldrig gjort. Jag mår bra av lugnet på landet.

För övrigt har helgen innehållit kräftkalas med supergoda kräftor och trevligt sällskap, tapas med grannen, bakning och jobb med huset. Jag har inte jobbat på taket, utan skött markservice (perfekt arbetsfördelning om du frågar mig) Sen tyckte Kärleken att jag skulle lära mig köra moped och det vågade jag göra. Var ska det här sluta? Det kanske bli ett körkort till slut. Jag behövde bara en anledning…

Den här veckan innehåller kalas för 4-åring, besök på lokala loppisar med grannen och sedvanligt underbart liv på landet och som avslutning blir det folkmusikfestival i goda vänners lag. En perfekt vecka måste jag säga.  Jag undrar om min bostad känner igen mig när jag kommer hem på besök?

För övrigt innehåller mina dagar viktiga obligatoriska sysslor som att plocka hallon, baka goda kakor, dricka kaffe på verandan, ta en cykeltur på grusväg, besök på bibblan och pussa på Kärleken.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Micke skriver:

    Det är fler som är dagvilla.. och ändå är jag hemma 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>