Förändring

Ja, hur ska jag börja? Lika bra att vara rak på sak.

Jag arbetar inte längre hos Bonnier. Uppsagd p g a arbetsbrist. En stor del av verksamheten har flyttats. Mer än halva styrkan har fått gå. Surt kan man tycka, men också en möjlighet till förändring.

Jag har dock aldrig varit med om mer frånvarande ledarskap under en orolig och turbulent tid. För att inte tala om slutet. Praoelever har blivit mer avtackade än lojala medarbete som arbetat i flera år. Tänk om VD:n visat sig, sett sina medarbetare i ögonen, tagit i hand och tackat för arbetsinsatsen och önska lycka till i framtiden. I stället för att lysa med sin frånvaro fullständigt. Även om det gick väldigt fort från varsel till uppsägning så kan man ha lite mer närvaro och visa ryggrad. Tycker jag.

Under tiden hos Bonnier har jag lärt mig oerhört mycket. Jag har utvecklat mina kunskaper om teknik och politiskt rävspel, om säkerhet och it, om mig själv och mina medarbetare.  Men mest har jag  lärt mig om ledarskap. Jag har blivit stärkt i min tro på att jag har en sund syn på ledarskap.

Jag är tacksam för möjligheten jag fick och allt jag lärt mig i denna kraftfulla dynamiska verksamhet. Och jag har fått vänner för livet.

Nu riktar jag blicken framåt och lämnar det gamla bakom mig.

ljus

Category: tankar  Tags: ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses
 1. Grethe skriver:

  Många kramar till dig, tänker på dig varje dag.
  Grethe

 2. Jag anade oråd faktiskt.
  Själv har jag gett upp fullständigt. Lagt ner och insett att jag inte behövs. En frihet i sig.
  Men för dig finns inga som helst jobbekymmer. Braiga Inna <3
  Din hälsporre har med detta att göra. NYA steg som skall tas 🙂
  KRAM för fan ?

  • inna skriver:

   Jag tror inte på något förrän jag har en undertecknat kontrakt. Och det är surt att gå på intervju efter intervju och sen få besked av man blev tvåa. Det suger att komma tvåa.

   Kram

 3. Kattis skriver:

  Så fint, att du ser möjligheterna och tar med dig det som har varit gott. Njut förändring!

  • inna skriver:

   Jag är obotlig optimist av naturen och är övertygad att det kommer att bli bra. Kanske inte så fort som jag önskar men ibland behövs de svåra stunderna för att vi ska uppskatta de goda.

 4. Tatiana skriver:

  Jag var tvungen att goggla på din fd chef efter vårt samtal. Verkar vara en obra jeppe.

  Jag håller tummarna för dig
  Kram

  • inna skriver:

   Människor är olika kan man säga.

   Tack raring. Jag behöver alla hållna tummar. Fick inte något av jobben som jag var slutkandidat på. Det suger att snubbla på målsnöret. Men det är bara att söka vidare.

   Kram

 5. Jennifer skriver:

  Heja dig Camilla! Jag är säker på att det kommer bli bra! Du har en så sund syn på saker och ting.

  Kramar från en som inte blev avtackad men fortfarande behöver KBT 😉

  • inna skriver:

   Tack så mycket för din tro på mig kära fru Jennifer!
   Jag tänker som så att det är meningen att vi ska igenom svårigheter för att utvecklas och växa som människor. Tänk vad jag har lärt det senaste året 🙂
   Kram och ett stort grattis!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>