En mulen måndag

Kärleken väckte mig med en puss 5.30 i morse, men man kan väl lugnt säga att jag inte var så mycket tjolahopp då. Jag är aldrig tjolahopp vid 5.30. Nåväl,  han kom iväg till jobbet och jag sov en stund till. Idag ända till 9! Jag behövde väl det.

Då min nuvarande status är arbetsökande ägnas förmiddagarna åt dylikt. Idag har CV blivit reviderad (efter tips från min coach hos trygghetsrådet) och därefter sökte jag 4 intressanta tjänster. Med paus för 11-kaffe var jag klar med jobbsökeriet vid 13-tiden. Resten av dan kommer min status att vara hemmafru.  Ni antecknar väl!

Jag gillar att vara hemmafru. Inte för evigt, men så där lite lagom. Det bor en hemmafru i mig. Vore jag inte tvungen att ägna mig åt lönearbete skulle jag vara hemmafru och mecenat åt unga entreprenörer.

Livet på landet passar mig. Jag har ett inre lugn som aldrig har funnits. Jag är lycklig och harmonisk, trots att det händer jobbiga saker runt mig.

Lycka är att somna tillsammans med Kärleken. Lycka är att leva med Kärleken.

Ute är det grått och mulet, men i mitt sinne lyser solen.

host

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Vännen!
  Snart är du på banan igen och då tycker jag du att du ska unna dig att andas lantluft och vara hemmafru under tiden. Varm kram!!

  • inna skriver:

   Jag gör mitt bästa för att njuta av här och nu och vara stöd åt de som behöver det. Ibland är det svårt att vara människa och jag är tacksam att jag fått så mycket inre styrka.
   Livet på landet är verkligen balsam för själen.

   Kram <3

 2. bella skriver:

  Hej du bästa! ja, nu får jag skärpa till mig med att kommentera här på din blogg. Du får njuta av tiden som hemmafru det är du värd. Men jag vet ju att det finns en oro ang jobbsituationen, har själv varit där. Men du skall se att rätt som det är så har du ett jobb att se framemot, för det finns inte så många som du!! Är så glad för din skull att du träffat han med stort H i ditt liv, passa på och njut hela tiden andra brukar säga” fånga dagen,” jag säger ”fånga ögonblicket.” ta hand om er nu där i den fina stugan på landet. ja,ja lite avundsjuk är jag:) vill ju oxå ha en stuga:) Styrkekramar till du bästa Gullvippa!!

  • inna skriver:

   Tack snälla du!

   Det är just ovissheten som är det jobbiga. Jag njuter så oerhört av att leva ett stillsamt liv på landet. H får mig att må bra och han gör mig till en bättre människa.

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>