Vår i luften

Så har det gått en vecka sedan senaste blogginlägget.

Lusten att skriva har minskat. Jag har inte samma behov av att låta omvärlden veta vad jag gör varje dag eller ta del av mina tankar och åsikter. Men jag vill inte lägga ner bloggen. Lusten kommer säkert tillbaka. Den där fascinerande kreativa förälskade lusten som jag kände när jag första gången lärde mig HTML sommaren 1998. Jag föll som en fura för detta nya uttryckssätt. Tack Tim Berners Lee för din kreativitet och vilja  att kunna dela dokument på ett smart och lätt sätt.

Livet pågår för fullt. En del syns i olika sociala medier, mest på facebook och Instagram. En del av livet syns inte på nätet ö h t. Så vill jag ha det.

soluppgang

Det är vår i luften. Soluppgång när jag äter frukost. Blommande krokusar och klosterliljor i trädgården. Fåglar som sjunger hysteriskt. Konsert av koltrasten. Beskärning av träd och pyssel i trädgården.

Jag har det bra. Jag lever ihop med en helt underbar människa och han gör mig lycklig. Han är ett fantastiskt stöd för mina barn och vi funkar så bra ihop.

bat

Den gångna veckan har jag varit på utflykt till Tyskland med världens bästa svärmor, krattat i trädgården, besökt skroten i Nykyrka, lagat mat, legat på soffan och läst, bakat, fikat med grannen, pysslat om barn och man, tittat på tv, jobbat, varit på UF-mässa, sökt jobb, hånglat med min man, vattnat blommor, njutit av soluppgång, skurat badrum, bäddat, tvättat, slängt sopor, pratat i telefon,  åkt buss, tåg och bil. Ja allt det där som är livet.

Jag gillar vardag. Vardag ihop med H är alldeles underbar.  Jag är lycklig.

krokus

Category: tankar
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Tråååkigt att du bloggar så lite nft. Jag har svängt om min blogg till ren och skär glädje.
  Är klar med livets uppförsbackar = nu bara njut, kärlek och tacksamhet 🙂
  KRAM Inna – den tjusiga!

  • Inna skriver:

   Skrivlusten varierar. En del slutar att blogga och börjar på nytt. Andra bloggar bara lite mer sällan 🙂
   Sen är det så mycket jag inte vill ventilera publikt. Men jag är mycket lycklig och njuter av livet.

   Härligt att du mår så bra!

   KRAM

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>