Semester

En härlig midsommarhelg med familj och vänner är avklarad. Idag är första semesterdagen.

Dagen börjar med väckning 5.40. För jag hade naturligtvis glömt att stänga av larmet! Men kunde somna om och vakna vid 9 🙂

Solen skiner, men värmer lyser med sin frånvaro. Inte direkt en dag för sol och bad. Mer gräva i trädgården eller läsa i hammocken. Kärleken jobbar hela veckan, så jag är hemmafru nu 🙂

vi

Snart firar vi 1 år som sambor. Det var inte tänkt så från början. Vår plan var att bo där vi bodde, jobba och träffas på helger och ledigheter och flytta ihop när vi blev gamla.

Så åkte jag till Östergötland på semester. Hade packat för 2 veckor. Min semester pågår tydligen fortfarande, för jag är kvar.

Planer kan ändras och allt kan bli bättre.

För ett år sedan blev jag varslad om uppsägning, uppsagd och avpolletterad fortare än en grisblink. Det är inget jag sörjer idag. Tiden som chef gav massor av erfarenheter och insikter. En nyttig period i mitt liv.
Som arbetssökande spelade det inte så stor roll var jag bodde. Sökte tjänster och åkte hit och dit på intervjuer. Fick en kurs i projektledning av trygghetsrådet.

Så jag blev  östgöte. Sambo med den stora kärleken i ett rött hus på landet. Började jobba i Linköping.

Livet är en berg- och dalbana. Det här året har bjudit på riktigt svåra dalar.  Att ha någon att dela livet med gör att jag orkar. Jag får kraft och energi av kärleken från H. Vi boostar varandra.

Livet är härligt att leva. Även om det händer svåra saker.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
11 Responses
 1. Micke skriver:

  Härligt läsa Inna.
  Semester här med, inne på andra veckan.

 2. Grethe skriver:

  Härligt att läsa Inna.
  Njut av din semester.
  Ja som du vet har jag semester varje dag så är det att bli gammal.
  Skött om dig och ha en skön sommar. Det märks att du har det bra trots allt som hänt.
  Kram

  • Inna skriver:

   Tack snälla Grethe. Jag hoppas att du har det bra på framsidan av vårt sköna land.
   Jag kämpar på och har insett att jag har en inre styrka som är större än någon kunnat tro. Och jag har någon som jag kan gråta ut hos <3
   Ha en skön sommar du också.
   Kram

 3. Catarina skriver:

  Ville bara smyga in och ge en ha-en-underbar-semester kram! Hoppas värmen återvänder! Har varit borta från bloggen under våren men nu är jag tillbaka. Ha det gott!

 4. Bella skriver:

  Önskar dig en underbar semester! jag har också semester men här i Dalsland är det raggsockar som gäller, det är kyligt inga direkta goa sommarkvällar att sitta ute och njuta i. Men skall inte klaga bara skönt att bara vara och inga måsten. Sänder sommarkramar till dig för att du är du och som bjuder in oss bloggare i ditt underbara liv, jag ser ju på bilden att ni kommer att få många fina år tillsammans det riktigt lyser om er. Ha det gött bästa Gullvippa!!:):)

  • inna skriver:

   Tusen tack finaste Bella!
   Det är raggsockar som gäller i Östergötland också. Dottern klagar, för det var ju varmare i hemma i Karlstad så klart 🙂

   KRAMAR

 5. Att ha någon att dela allt ansvar med kan jag önska ibland. Dock är ensam stark. Jag fixade en veckas sem ensam vuxen m halvstora barn. Bil o flyg o ekonomi och som sagt ansvaret. KRAM!

  • inna skriver:

   Livet är lättare när man har någon att dela det med. Jag har levt ensam med 3 i många år, och dessförinnan ensam i ett äktenskap, så jag förundras över hur det ska vara på riktigt.

   Hoppas ni hade en härlig semester!

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>