Efit idag, men…

Vi har varit fullt upptagna med att flytta prinsessans prylar från Karlstad till Göteborg.

Igår kväll gick flyttlasset från Karlstad söderut. Vi mellanlandade på Orust (då nyckeln till nya lyan ej var tillgånglig förrän idag) och vi fick en underbar kväll vid havet. Prinsessan lärde sin bonusbror att fiska krabbor och vi badade i havet.

solnedgangellos

I morse hoppade jag i havet före klockan 7 och det var helt underbart, frukost på bryggan och sen bad på Bengans strand innan vi styrde kosan mot Göteborg.

Sen har det gått i ett. Packa in och upp. Skruva, spika och plocka in. hänga tavlor och montera möbler. Morbror, moster och kusiner dök upp med fika och hjälp att skruva ihop bord och komma med goda råd och glatt humör.

flytt

Vi skippade uteserveringen på kajskjul 8 och köpte thaimat på Hisingens bästa take away. Efter maten var orken sen slut.

Prinsessan har fått en jättefin lägenhet och trevlig hyresvård och bor i ett lugnt och bra område. Svårt att tro att hon faktiskt bor i en storstad.

Over and out

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Förspel skriver:

    kram på dig Inna! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli 🙂 Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt. Själv driver jag en blogg om sex- och samlevnad. Inte riktigt samma ämne som du kanske 🙂

    Fortsätt skriva! Kram <3

    /Lina

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>