skitkod

Flertalet gånger det senaste halvåret har vänner hört av sig till mig och talat om att deras anti-virus-program har reagerat på min URL Jag har inte sett detta själv, varken på min MAC eller på windows-maskinerna i familjen. Men dottern kan bara surfa in på min sida i sin iPhone, ej på sin dator.

Jag har letat  och letat, men inte hittat något suspekt i koden.

I förra veckan hörde Micke av sig och skickade en skärmdump och lite tankar om problemet. Jag började forska och bytte lösenord och uppgraderade till senaste WP-versionen. Men fortfarande varning. Vissa online scannare varnar t o m för att mitt IP är opålitligt, men jag är tämligen övertygad m att man kan lita på Manufrog, som är mitt webbhotell.

Idag skickade Micke ett tips om kod som verkade suspekt. Jag tittade och tog bort. Och nu ser det ut som hej hopp i headern. Även när jag klistrar in koden jag tog bort först! Överst ligger en ostängd tagg.

Jag blir så trött!

Varför kan det inte vara som förr i tiden när jag kodade allt själv och hade full kontroll, men framför allt lust och intresse för att koda och lösa problem????????

Skitkod!

I morgon har jag kanske lite mer lust att fixa skitkod, men nu svär jag mest.

Jag som slutat att svära nästan helt och hållet.

Category: webberi  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Micke skriver:

    Ja, skyll på mig nu! 😉

    Jag ser koden överst, detta charset. Men, jag kom in med windowsdatorn nu utan problem och utan vit sida och att antivirusprogrammet skrek och error 403. Troligen har du kommit åt nått överst på filen header.php, tror den koden står där. Ska se om jag hittar temat ditt så kan jag skicka den filen men då måste tänka på susnet-koden då så jämför de bara.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>