Hej

Det blir så lite bloggat.  Jag skrev ett inlägg i fredags, men sen glömde/orkade jag inte att publicera.

Huvudet är fortfarande fullt av tankar och reflektioner, men jag delar dem på andra sätt, i samtalet vid middagsbordet, fikastunder på jobbet, men grannen över en kopp kaffe, småpratet innan vi somnar. Jag behöver inte den bekräftelse som bloggen tidigare gav. Jag lever mitt liv mer analogt än tidigare. Även om jag är ständigt uppkopplad. Och det är helt underbart. Samtidigt vill jag inte lägga ner bloggen (jag har skrivit om detta tidigare) så jag har betalat för domännamn och webbhotell ett år till.

Helgen har präglats av migrän, fotboll och regn med lite soliga inslag.

Vi inledde helgen med tapas. Tapas är perfekt på fredag. Lätt att laga, tar inte lång tid och det finns något som alla gillar. Till det ett glas rött. Eller Cola zero som mannen och sonen föredrar. Lördagen fylldes av jobba över (mannen) fotbollsträning (bonussonen) greja ute och städa på uterummet (jag) Solen sken vackert och värmande över hus och trädgård. Jag älskar verkligen livet på landet. Och det är roligt att bo ett så gammalt kulturlandskap.  Vi bor här.   Grannen säger att vi bor i kungens kurva (den första) eftersom vägen svänger kraftigt  mellan Askahögen och vår tomt 🙂
Söndagens präglades av migrän (mannen) fotbollsmatch (bonussonen) hämta chiliplantor och handla mat (jag) allt inramat av ett ihållande regn. Jag måste säga att 15-åringarna ska ha en eloge för att de spelade match i ösregn utan att klaga. Och jag är jätteglad för alla nya spännande chiliplantor jag fått av Stig!

1389336_829773793737725_95893912_n

Denna vecka är det bara tre arbetsdagar. Sen har jag semester. Sonen kommer på torsdag. Store sonen, som hunnit fylla 26. Store sonen som har fast jobb, ordning på livet och mår bra. Trots avbrutna gymnasiestudier ett antal gånger och uppgiven arbetslöshet. Livet är inte kört för att man misslyckas med gymnasiet. Även om det är lätt att tro det. Jag är så glad att han har det så bra.

Det ska bli så skönt med lite semester att få ordentligt med tid att umgås med familj och kunna pyssla hemma. Plantera om växter, greja i trädgården och sen avslutas semestern med en liten tripp till Tyskland med  världens bästa svärmor.

Men först är det jobb i dagarna tre!

Ha en fin vecka mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Elisabeth skriver:

  Du har så rätt, livet är här, just i denna stund, inte i en blogg. Vad är väl X antal läsare av en blogg mot allt det fina i vardagen som du beskriver, alla stunder i det riktiga och viktiga livet.
  Glad påsk!

  • inna skriver:

   Den ena behöver inte utesluta det andra. Men JAG har inte samma behov längre. Vi har olika behov i olika faser av livet.

   Glad påsk!

 2. Tofflan skriver:

  För den som har minimalt umgänge i vardagen är bloggen en tillflyktsort. En del av oss försöker tjäna lite pengar på sin blogg också och då är ett visst antal läsare av vikt. Sen får andra göra som de vill, naturligtvis. 😛

  Fast jag tänkte eventuellt titta in till dig i påsk nån gång IRL. Hör av mig per mobil när jag är i trakterna (åker ner i morgon, onsdag), så får vi som om och när det passar. Det är ju snart… fem år sen vi sågs… Time flies!

  Var rädd om dig och få nu inte ryggskott ute i trädgården!

  • inna skriver:

   Jag tycker att du gör alldeles rätt som använder din blogg att marknadsföra din kompetens som skribent. Dessutom bloggar du om så många olika ämnen och det är lite befriande att slippa ytligt mode och inredning 🙂

   Det ska bli så roligt att träffas igen!

 3. Micke skriver:

  Nyss betalt min för ett år framåt med.. men blir lite mindre skrivit numera.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>