Mönster

Sitter och chattar med dottern.

Hjälper henne med lektionsplanering.

Om stjärntecken

Och jag ser ett mönster.

Jag faller för män som är födda i Tvillingarnas tecken*

Hur ska jag tolka det?

Jag däremot är född i jungfruns tecken. Och jag kan ju se vissa egenskap som stämmer:

-plikttrogen arbetsmyra
-tycker om ordnade rutiner
-god framförhållning
-godhjärtad
-godtrogen

Däremot känner jag mig varken präktig, tråkig, pessimistisk eller kysk =)

*Tvillingen är kvicktänkt och intelligenta. De älskar att diskutera och prata och söker ständigt nya kontakter. Tvillingen är nyfiken och provar gärna allt som kommer i deras väg vilket gör att de ofta lär sig många olika saker men också att de kan gå på den ena niten efter den andra. De älskar att resa och röra på sig och deras nyfikenhet gör att de är mycket lätta att umgås med, men även om tvillingen är social och gärna frågar andra om deras problem så är de egentligen inte så intresserade av andras liv, vilket gör att de kan uppfattas som kyliga eller ytliga.
Tvillingen är oftast rolig och underhållande och de älskar humor. Tvillingen är flörtig och har lätt att prata med det motsatta könet. Men de har lite svårt för djupare känslomässiga relationer och de kan ibland tendera att hålla människor på avstånd.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Tatiana skriver:

    Jag är tvilling . Det låter presic som mig det du skrev :-/

  2. Tofflan skriver:

    Det var ju intressant… Själv är jag oxe – en typisk sådan… Trög och hemmakär, plikttrogen och rätt tråkig…
    Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>