Effektiv eller…

för lite att göra?

Igår gick det runt i huvudet när jag tänkte på allt jag skulle hinna med under mina tre timmar på jobbet idag. Låg och memorerade alla uppgifter, så att jag inte skulle glömma något.

Nu har jag prickat av alla saker utom en. Och det är en timme kvar att jobba! Jag har dessutom hunnit med att fika =)

Igår var det töväder och idag kallt som satan. Inte blev det bättre av att bussen var kall som en iskällare  på vintern. Stackars chaufförer som har en sådan arbetsmiljö.

Fast jag föredrar ändå kylan. Vinterhataren Inna gillar plötsligt vinter. Kanske för att det är lättare att stå ut med snö och kyla, än slask och töväder, som det brukar vara på vintern. Är man uppväxt på kusten är det normal vinter =)
Men det är nog eg. hösten som är den värsta årstiden. November är deppmånaden nr ett. I år värre än vanligt.

Nu ser jag framåt. På tisdag vänder det. Ljuset betyder mer än man tror. Mörkret påverkar oss.

Snart är det nytt år med nya blanka ark och nya möjligheter.

Bort med gammal deppighet och in med ny positiv tro på livet!

2010 har verkligen varit en känslomässig berg-och dalbana för mig. Och det är klart, att ju högre jag svävar, desto större blir fallet.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>