Dag 7 – Min favoritplats

Jag älskar havet. Oavsett var jag är.

Jag är uppväxt vid Skagerack.

Har fiskat i Barents hav.

Har badat i Atlanten.

Slea Head var magiskt vackert. Men lika kallt som Ishavet =)

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Majsan skriver:

    Aldrig mer vill jag leva utan havet inpå knuten. Under 9 år levde vi i inlandet.. Det gick.. jag tänkte inte så mycket på det då, mitt i småbarnsår och skilsmässa… Men aldrig mer utan havet. Jag föddes i Lysekil och flyttade till Gbg som 7-åring…. Jag hoppas snart kunna återvända till Göteborg. Förvisso finns hav här också… men det är inte Göteborg med sin doft av salt, salt vatten och tång..

  2. inna skriver:

    Majsan: det finns inget som går upp mot saltvatten! Lysekil är ju bara ett stenkast från Ellös, där jag är uppväxt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>