Dag 22 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?


Nyårsafton 2009


Nyårsafton 2010

Jag är mig ganska lik. Håret är kortare. Jag är lite smalare. För ett år sedan längtade jag efter att träffa någon. Nu försöker jag läka mitt krossade hjärta. Men jag bor i samma lägenhet. Har samma jobb och gillar samma saker. Jag har fått nya vänner som är guld värda och jag har droppat några som ändå inte bryr sig om mig. Men i det stora hela är livet sig likt.

Den största förändringen är den inre. Jag vågar be om hjälp när jag behöver det. Det sorgliga är att min tillit och tro på kärleken har fått sig en rejäl törn. Hur ska jag kunna lita på någon som bedyrar sin kärlek till mig?  Jag har dock ännu en gång fått bekräftat att jag är en stark person. Utan den inre styrkan hade jag inte suttit här idag.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Det tror jag på! Att den största förändringen är den inre. Du är otroligt stark och jag är full av beundran!
    KRAM!

  2. charlotte skriver:

    det är klart att du är. skit i H han vet inte ännu vad han missat.. o sen vet han inte vad riktig kärlek är.. bara han har ngn
    kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>