Beslutsångest och soppa

Plusgrader och frost

Regn och snö

Vinterkängor eller gummistövlar?

Yllemössa eller paraply?

Tänk om det här vädret kunde bestämma sig!

Ikväll ska jag försöka göra något svårt.

Jag tvivlar att jag klarar det.

Jag ska gå och lägga mig senast 22.

För imorgon ska jag till Stockholm och tvingas gå upp mitt i natten typ. Konferens hela dagen och sen tåget hem på kvällen. Jag hoppas verkligen att sj sköter sig.

Ni fattar att jag gillar mitt jobb va!

Nu blir det middag. Idag har jag bestämt menyn. 21-åringen har bestämt hela helgen och då blir det kött, kött, kött. Men nu blir det soppa. Innas goda fisksoppa. Och 21-åringen väljer då att äta rester från igår =) Hans förlust. Mer soppa till mig ^^

Annars var det väldigt härligt att 21-åringen och jag kom hem samtidigt. Han från skolan och jag från jobbet. Jag är så glad att min älskade unge mår bra och livet fungerar. Alla med strulande ungar vet hur det värmer i ett föräldrahjärta.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses
 1. vad för konferens, baby?

  • inna skriver:

   Konferens med skolverket för NV o TE. Temat är den framgångsrike studenten. Vad är det som gör att eleverna lyckas? Många intressanta föreläsare. och lång tågresa. Tur man har laptop, mobilt bredband och trevligt sällskap =)

 2. charlotte skriver:

  kan du inte lägga ut receptet på den soppan? har bara ätit fisksoppa 1 gång o den var det saffran i. inte så förtjust i saffran
  kram

 3. inna skriver:

  Charlotte: You´ve got mail honey!

 4. Tofflan skriver:

  MUMS så gott det ser ut! 😛

 5. Micke skriver:

  Gottegottigt det såg ut!
  Här är det snö och kallt så det är inga problem klä sig!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>