Bra tv

Jag har sett ett enda tv-program idag.

Jätteintressant och spännande.

Vetenskapens värld har alltid fångat mig  (ja, jag är en kunskapsnörd)

Numera finns kloka Victoria Dying från Hjärnkontoret i redaktionen. (kollade alltid på hjärnkontoret när barnen var små)

Idag handlade programmet om språk och hjärnan.

Se det!

svt play så klart!

Jag vet att det är turbulent i världen och att det händer massor av saker i Libyen och andra länder.

Men jag orkar inte var pk och skriva kloka inlägg om det.  Jag tycker bättre om forskning och kunskap.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Jerry skriver:

  Nu förvånar du mig lite faktiskt med ditt sista stycke. Är man alltså pk om man skriver om det som händer i Libyen? Förstår faktiskt inte riktigt hur du resonerar nu… jag tycker det är OERHÖRT viktigt att just skriva om det JUST NU för folket där har inget annat när diktatorn försöker strypa informationen!

 2. inna skriver:

  Jerry: det är just det jag menar. För tillfället lever jag i min lilla livsbubbla, medan det känns som att man borde lyfta blicken och tycka och tänka om allt som sker i omvärlden. Pk var kanske fel ord att använda, men jag känner mig varken smart eller engagerad just nu. Jag får bara prestationsångest för att jag inte skriver om viktiga händelser i världen. fast jag borde känna att jag skriver vad jag vill i min blogg.

  Jag har semester, men har ändå massa plikter upp över öronen.

 3. Jerry skriver:

  Då förstår jag mer vad du menar. Reagerade på uttrycket pk… för mig är det nästan fint att vara det ibland när alla gnäller på hur pk jag är…hehehe

  Vi lägger på oss väldigt mycket plikter. Jag känner igen det där trots att jag försöker att inte känna de självpålagda kraven jag har för att ungarna ska må bra. De blir mest irriterade på mig om jag försöker för mycket… pappa slappna av nu… det går bra ändå…osv osv…

  Puss och kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>