Hemma igen

Jag vet inte vem/vilka som blev gladast, sonen eller katterna, men jag blev hälsad välkommen hem  =)

Resan hem gick lugnt och utan några missöden.

Förutom att mina mackor försvann! Jag hade verkligen sett fram emot att få moffa i mig mina mackor med stekt ankbröst, spenat och paprika på. De försvann på tåget eller så ligger de kvar i Alice bil?

Det gick nästan lika bra med stekt ägg på kneip till kvällsmacka. Nästan.

Förmodligen har det varit blidväder och så frusit på, för det var isgata överallt. Jag fick gå varsamt, för jag vill inte ramla och skada mig som jag gjorde för ett år sedan. Då var mitt knä kass i ett halvår.

Snart dags att lägga sig. Jag har pysslat om katterna lite, vattnat blommor som höll på att dra sitt sist andetag (jag vet att de inte har lungor, men de var nästan döda) Vad är det med killar och blommor?

Nu är det papiljotter på och sen lite antikrundan innan lampan släcks. Jag ska spana efter mintgrönt och gubben med tröjan som vi stör oss på =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Tofflan skriver:

  Raring, skönt att du anlände hem säkert och utan bruten lårbenshals! Men det där med mackorna är väl nästan lika mysko som min makrill som försvann en torsdagskväll när jag var vrålhungrig. Den fanns inte nånstans fast vi hade köpt den tidigare på kvällen.

  Kram och ha en skön kväll nu, men som sagt, Snyggve lyste med sin frånvaro på ”Rundan” i torsdags!

 2. mintgrönt?
  då skulle du se vårt hus i ed! typ marsipangrön prinsesstårta-färg.
  eller mina köksmöbler här på bön 🙂
  skönt att du är tebax i det svenska landet.
  kram//

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>