God natt

Det var länge sedan jag var så här slut.

Trött i hela kroppen. Värk både här och där. Då tänker jag alltid på de som har värk varje dag och genast så har jag inte lika ont. Jag är lyckligt lottad som har en frisk kropp.

Men nu förtjänar jag att sova.

Jag hoppas verkligen att jag slipper sms som väcker mig efter midnatt och kattbråk som drar igång vid 2-tiden. Jag fick nog av den verksamheten i natt. Inte så konstigt att jag var trött i morse.

Varken sonen eller jag orkade tvätta, så vi struntade i det. Däremot körde jag med dammsugaren och tog hand om disken. Samt lagade mat.

Sen satt jag med den där förbaskade inlämningsuppgiften. Och väntade på den jag skulle skypa med. Och väntade. Men till slut dök hon upp (när hennes bebis äntligen somnat) Jättetrevlig och med massor av idéer. Det känns bra.

Imorgon ska vi fortsätta. Deadline är på söndag, så jag har helgen planerad.

Jag klagar inte (så mycket ) men det är lite surt att kurserna jag läser har tajmat in deadline samtidigt.

Jonas Simas intervju med Lisbet Palme var all tv jag orkade idag. Min bild av en vänlig, men bestämd kvinna som brinner för barnens bästa förblev intakt.

Jag avslutar dagen med ett stort grattis till Marit Björgen som vann guld idag. Igen. Det tredje av tre starter. Vilken otrolig kvinna. Vilken fantastiskt förebild. Grattis!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>