Nu!

Tack vare Mickes granskande öga har jag hittat och fixat felet!

 

Tack för hjälpen Micke^^

Category: teknik  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Miriam skriver:

  Skönt att det fixade sig! Och här ska du få ett överpedagogiskt tips till nästa gång: Gör bara en manöver i taget så vet du var du ska felsöka. Först uppdatera wp, vänta nån dag eller två, byt tema. Überpedagogisch, eller hur 😉

  By the way, been there, done that… 😉

 2. inna skriver:

  Miriam: det var ju det jag gjorde! Tidigare har det fungerat klockrent! Men vad vore webberi utan lite strul =)

 3. Micke skriver:

  Toppen du!!
  …men nyfiken som jag är så undrar jag ju vad du hade klantat dig på för sätt.. 😉

 4. inna skriver:

  Micke: om jag visste det själv. Dagen efter jag uppdaterat wp upptäckte jag att susnet inte registrerade några besökare, så jag klistrade in koden. En vecka senare klagar en kompis över att rss-flödet inte fungerar och jag får svar på varför antalet besökare sjunkit så. Leta, leta, leta i koden, pilla och fixa (trodde jag) och tack vare wp-gurun gick det att lösa ^^

 5. Miriam skriver:

  Ok, du gjorde en sak i taget. Bra. Då var det bara allmänt kodförvirreri som slog till eller nåt 😉 Nu funkar det ju fint igen 🙂

 6. Jerry skriver:

  Underbart! Nu missar jag ingenting. Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>