Livet

Det är svårt att förstå vad som händer i Japan. Vi uppdateras hela tiden från alla möjliga radio- och tv-kanaler, tidningar och bloggar.

Bild från svt.se

Samtidigt pågår livet här hemma. Det stannar inte upp. Vi diskar, städar och lagar mat. Ser på skidåkning. Diskuterar Mello och bloggar. Debatterar och uttrycker åsikter.  Går promenad i grådassigt väder. Fikar. Och är tacksamma att vi inte drabbats att jordbävning.

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag lever på mitt liv som vanligt.  Det hjälper inte de som drabbats. Jag känner sympati och omtanke. Och hoppas att Sverige som land kan hjälpa till på bästa sätt.

Livet pågår här och nu.

Det går inte att trycka på paus.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. på kornet! bra skrivet inna. man kan inte göra mer än att konstatera faktum, följa vad som händer. delta genom att hålla sig a jour, kanske bidraga med något om det går. men det går liksom inte förbise. alla påverkas… men som du säger. livet går vidare.
  storaste lördagskramen som finns 🙂

 2. Tofflan skriver:

  Fint skrivet!
  Kram!

 3. Anne skriver:

  Otroligt bra reflektion. Helg kram till dig.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>