Det är redan fredag

Förskjuten arbetstid = sovmorgon

Vaknade kvart i 7. Satte på datorn som vanligt och ser att många klagar över snö i sin status på fejan.

Så jag kliver ur sängen, tar på glasögonen (annars ser jag inte ett skit) och konstaterar att det ligger ett tunt lager vitt på marken. Men det var inte mycket att gnälla över. Typ som lite aprilsnö. Om några dagar är det vårdagjämning. Även om det kommer lite vitt, så ÄR våren i antågande. Så det så.

Jeanette undrade vad jag ska göra idag.

Jag tänkte börja med frukost i sängen. Man kan på en vardag. Bara för  att.

Panta flaskor. Hallen är full av påsar med flaskor. Sonen vägrar panta. Det är ju skämmigt. Men en tant på 45 skäms inte för ett sådant tilltag. Ska bli intressant att se hur många kronor det blir. Kronor som jag redan betalat. Så att panta är återbäring.

Lönesamtal med chefen. Har inte funderat så mycket över vad jag ska säga eller begära. Funderar att säga som en gammal kollega: om du sätter lön, så jobbar jag därefter. Men jag lär nog ha åsikter när jag väl sitter där. Vet att jag redan har förlorat på 3 av kriterierna för att få högsta löneutvecklingen: jag är inte man eller gammal och jag tillhör inte LR. Däremot uppfyller jag kriteriet undervisa på gymnasiet.

Möte med näringslivsutvecklaren. Det är viktigt att utveckla samarbete mellan skola och näringsliv.

Beställa en bok.

Se om eleverna behöver någon sista hjälp innan det är dags att åka till Trollhättan och bygga monter till morgondagens mässa.

När jag kommer hem blir det städa, diska, laga mat.

Och fredagsmys med sönerna. Lillskiten kommer hem. Så ska det låta. Skavlan. Åh Jo Nesbø kommer dit *dreglar lite*

Det låter väl som en bra fredag?

Jag börjar med första punkten nu!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Tofflan skriver:

    Håller tummarna för ditt lönesamtal! Bäst är att inte ha för höga förhoppningar eller att argumentera för mycket. Det är ju oftast liksom redan bestämt innan vad man får…

    Kram och ha en go fredag!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>