dag 08 – en låt jag kan hela texten till

Varje år sedan 1973 har jag sjungit den på skolavslutningen. Det har aldrig varit diskussion om dess vara eller inte vara på någon av skolorna där jag gått eller arbetat. Det är tradition. Kulturarv. Den fyller mig av känslor och tårarna trillar varje gång.

Den är självklar för mig. Och självklart kan jag texten utantill.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Nurse Rached skriver:

  Check – jag klarade också varenda ord. Den är så vacker, så hoppfull och jag lyckas alltid klämma en och annan tår när jag hör den. Tårar av lycka men också en och annan tår över att livet rusar iväg. Kram! Hoppas din dag blir fin! 🙂

 2. Tofflan skriver:

  Å ja! Denna kan jag också, faktiskt! Och sen jag träffade Anna får jag visa mina färdigheter en gång om året! 😀
  Kram!

  • inna skriver:

   Tofflan: Jag älskar skolavslutningar! Men jag blir alltid tjock i halsen och har svårt att sjunga ut. Det är inte lätt att vara känslomänniska =)

   Kram

   Nurse Rached: tårar till skolavslutningar. Jag brukar gråta en hel del.

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>