Kilar stadigt

Min snuttefilt och jag är ständiga följeslagare.

Jag vet inte om jag vågar skaffa en iphone/htc/android som jag planerat.

Då blir det symbios. 24/7

Men erkänn är det är ganska skönt att ha en följeslagare när man sitter på balkongen och njuter av sommarkvällen.

Småfåglarna jagar mat, måsarna skränar och barnen leker fortfarande, trots att klockan är närmare 23. Det är som när mina barn var små och vi  bodde i villaområde och ungarna sprang mellan trädgårdarna och det var en härlig idyll. Ibland i alla fall.

Och jag sitter i den ljumma kvällen och ser filmatiseringen av min favoritbok.

Det är hundra gånger bättre än att sitta i ett öltält på festivalen 500 m härifrån.

Ibland bor det väldigt mycket tant i mig.

Men bara ibland.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Har stationär dator så jag måste ta paus ibland å gå ut. Just nu lockar det dock inte så värst då grannarna har partaj…. å jag e skittrött. Drar i mig ett par mackor för att hålla mig vaken tills dom e för fulla för att fortsätta. Måste dock tillägga att detta är MYCKET ovanligt vad gäller just dessa grannar. Snutta på du… jag snuttar på lingonlimpa

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>