Fynd

Det har ju shoppats under den gångna veckan.

Först åkte vi till Norge för att kunna shoppa i Sverige. Jag vet, jag är inte som alla andra tack och lov!

Då hittade jag ju träskor och vinterkängor.

I Oslo gjorde jag superfynd.

Först fick jag tag på min favoritparfym, som varit slut i flera månader, till supertillbud på Glasmagasinet. Typ NK i Oslo. Även när man räknat om kursen till svenska kronor var det supertillbud!

Sen fick jag T R E underklänningar från Culture för 150 kronor! Ordinarie pris 299 styck!

princess fyndade jag fina ljuslyktor i finaste färgen^^

Idag var det för varmt att gå på bakluckeloppis och Erikshjälpen var stängd, så jag tittade in i några småbutiker med ac och fyndade ljus, ljustake och en väggskylt för drygt en hundring totalt.

Jag älskar rea!

Jag är nöjd.

Nu väntar jag bara på att Yngste sonen ska flytta från Göteborg till Trollhättan och ta med sig möbler och prylar som förvandlar mitt sovrum till förråd.  Just nu orkar jag inte göra något, utan det är förråd helt enkelt. Gissa att jag längtar!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. vilka fynd bruden!!! väggord, skyltar o dyl är på väg in i mitt liv nu. var på karlsson och fluktade runt och det blir en del inköp till veckan 🙂 jag har legat i plurret med flickorna en lååång stund – det va sketaskönt! nu inget spec. lugnt. i morgon blir flickorna på bön över dagen. kan va skönt med lite ensam vuxentid oxå.
  kram fina inna <3
  du är en ängel med åsikter och erfarenhet. du är bestämd och pålitlig. jag känner ett enormt stöd från dig. så där innerligt som det bara blir ibland… tack för att du håller min hand. att jag inte kommit på besök har helt enkelt inte riktigt orkats med. men det förstår du ju.
  ha en fin kväll//

 2. Tatiana skriver:

  Åh, den parfymen luktar så gott ! Snigga grejjer f ö .
  Kram

 3. Micke skriver:

  Ohhh, vilken smal midja du har! 😉
  Härligt med rea ja, men jag är lite för dålig på shoppa lite allmänt om man säger så!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>