Till Hulda

Jag undrar om du har smittats av Jeanettes oförmåga att se det som skrivs ibland 😉

Jag skrev om teet i en kommentar, men här får du ett helt inlägg.

Det är teet värt ändå.

Yogitea. länk till hemsida

Påste faktiskt. Löste finns i hälsokostbutikerna tror jag.

Lite dyrare, lite godare. I min butik kostar en paket med 15 påsar 38 kr.

Yogite är Ayurvediskt te, vilket ger dig kraft och energi, verkar stimulerande och balanserande, är bra mot förkylning, stärker och lugnar nervsystemet och förbättrar minnet. Yogite innehåller svartpeppar som renar blodet, kardemumma som är bra för tjocktarmen, nejlika som är bra för nervsystemet och dessutom hjälper mot förkylning och utmattning. Svart te fungerar som en katalysator för de övriga ingredienserna.

Ja, jag kopierade lite reklam. Jag dricker för att det är gott. Nyttigt får jag på köpet.

Min favorit är classic cinnamon

 

För närvarande finns dessa sorter i mitt skafferi. Ja, när jag fotar ligger de på köksbordet. Men det finns många fler sorter.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Tack snälla, snälla! Jag HAR faktiskt letat runt bland inlägg och kommentarer… men jag antar att jag än en gång straffats för att jag vågar vägra använda progressiva…. Ska kolla in Hälsokostaffären imorron! Frågan är… men såna där naturthéer… är det NÅN medicin man INTE bör äta samtidigt måntro?? Tänkte på mitt Sertralin

  • inna skriver:

   Det har jag svårt att tro. Det är ju bara svart eller grönt te med kryddor. Jag köper mitt te på hemköp eller maxi. Billigare än hälsokosten =)

 2. Fröken Hulda skriver:

  Jamen dåså…. då blir det Hemköp imorron… för Maxi har vi inte… än

  • inna skriver:

   Jag tänker på när jag har skrivit om något och länkat i inlägget och så frågar du i kommentaren vad det är för något.

   Jag har beställt fint väder i morgon. För det är födelsedagsflickan värd ?

 3. Tatiana skriver:

  Det är goda thesorter ! Köper jag dem med !
  Kram

 4. Marianne skriver:

  Dom är jättebra. Jag gillar nog choko och sweet chili bäst.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>