My day

Jag har varit på strålande humör hela dagen!

Nu är dagens lönearbete  avklarat och får jag säga det själv är jag riktigt nöjd med min insats.

Allt på att-göra-listan är avklarat, en planerad aktivitet gick åt skogen, men jag hittade snabbt på något annat, där och då. Ibland är det bra att ha varit dagisfröken 😉

Möten har genomförts och planerats. Goda samtal och bra möten. Dokument har producerats och jag har svurit lagom mycket över dumma datorprogram. Jag hatar  excel!

Arbetsdagen har svischat förbi.

På bussen hem var det varmt som i en bastu. Jag svettades som en gris. Varför står det på deon att den håller i 24 timmar om den inte gör det? Va!

Dessutom var det surgubben som körde och mottagningen på slätten laggade som f-n. Hur kul är det att lyssna på radio om allt bara försvinner då och då? Surgubben spelade rix fm jättehögt och det tramset var jag inte sugen på. Jag spelade wordfeud i stället. Jag undrar hur många som spelar utan att använda appar och annat fusk? Är lite surt när man själv sitter och klurar ut ord.

Vägen hem från resecentrum (typ 500 m) var rena golgatavandringen,eftersom jag bar två tunga kassar och var extremt kissnödig. Varför glömmer jag alltid att gå på toa? Klarade dock att knipa hela vägen.

Väl hemma upptäcker jag att min omlottklänning hade gått upp och jag har flaschat hela dekolletaget för kreti och pleti. Tur jag alltid har bh på mig.

Nu ska jag sticka ner till bibblan innan de stänger och idka byteshandel.

Sen ska jag ta av mig strumpbyxorna, knäppa upp bh:n, äta middag (rester från igår) och se på veckans avsnitt av både Downton Abbey och The good wife. Online tv is da shit.

Ibland är det väldigt bra att vara singel =)

Förresten! Hur har Din dag varit?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Dagen har svischat förbi här oxå…. och det bara fortsätter. Hämta dotter och åka till mormor för lånande av glitter o glamour

  2. Sune...the girl skriver:

    Kaninkanon har den varit 🙂 Och nu ska jag rasta Doris!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>