Archive for » augusti 15th, 2012«

Kul på jobbet

-Kommer du ihåg det vi pratade om på mötet igår?
-Det där som du inte fattade?
-Vaddå inte fattade! Det var ju du som inte ville förklara!

Man kan tolka saker på olika sätt 🙂

Tack R och J för ett underbart gapskratt.

Fullt ös på jobbet och solsken ute. Men jag tycker inte att det är så trist ändå, för jag gillar jobbet så mycket och hellre regn än solsken när man åker till jobbet.  Och jag tassar runt barfota. Det är ett bra betyg på en arbetsplats om man kan gå barfota tycker jag. Och skönt att det inte är så strikt. Visst har vi en viss klädkod, men inte så uttalat strikt. Jag är prydligt klädd, men man behöver inte gå i dräkt eller kostym tack och lov.  Klänning is da shit. Människor är trevliga mot varandra och vi har en härlig jargong. Tänk vad ett skratt kan göra.

Idag har jag varit på hälsokosten och köpt Notakehl som förhoppningsvis ska få mig att sluta hosta. Jag är trött på att hosta. Jag blir trött av att hosta.

Tack för tipset!

Idag har jag dessutom fått mina visitkort. Det känns lite proffsigare att slippa lämna handskrivna post-it-lappar .

Dagens middag består av tapas i kvällssolen på balkongen. Sonen har tvättat och katten är kelsjuk.

Livet är gott.

Storebror ser dig?

Nästan varje dag har bloggen besök från polisen.

Frågan är om jag är granskad av myndigheterna eller om jag har en hemlig beundrare på något litet poliskontor ute i obygden?

Jag tror mer på hemlig beundrare.

Solen skiner idag också. Fröken chef är pyntad och påklädd och redo för en ny härlig dag på jobbet. Klänning så klart. varför ändra ett vinnande koncept 🙂

Jag börjar känna mig allt mer varm i kläderna, även om jag fortfarande har mycket att lära. Väntar på första misstaget och första utskällningen från chefen. Men bättre med utskällning och möjlighet att rätta till fel än en chef som inte vågar bestämma och ta itu med saker och ting.

Jag har en fantastisk chef. En chef som litar på sin personal, men ställer krav. Är rak och tydlig. Bestämd och på ytan hård ibland, och med ett stort hjärta.

En av de bästa sakerna på min arbetsplats är att folk inte är märkvärdiga. Stämningen är jordnära och  avslappnad samtidigt som man är proffs och jobbar järnet. Ingen latmask i mitt team.

Jag känner att jag hör hemma. Men en sak har faktiskt förändrats sedan jag började i maj.

Jag svär inte lika mycket längre 🙂

Fast någon dam blir det aldrig av mig.

Fortfarande rufsigt barfotabarn.

Tjolahopp mina gullvippor <3