Archive for » augusti 24th, 2012«

Efit fredag 24 augusti 2012

En helt vanlig arbetsdag i fröken chefs liv. Kan inte ta så många bilder under dagen. Men häng med ändå. Jag gör ju annat än att jobbar. Ibland 🙂


06-tiden
Pyntad och klar för en ny härlig arbetsdag.


07-tiden
Läser tidningen på bussen 🙂


08-tiden
Vem som helst kommer inte in på mitt jobb.


09-tiden
Visst är det underbart med kollegor som bjuder på macka till kaffet.


JOBBAR


18-tiden
I väntan på middagen vattnar jag mina blommor kryddor på balkongen. I år har jag en enda blomkruka på balkongen . Resten är kryddväxter eller tomater (paprikan har dött)


19-tiden
Det är inte varje fredag man äter middag på balkongen. Idag har sonen bestämt menyn. Imorgon är det min tur.


20-tiden
Har letat fram mina fjellskor och konstaterar att med nya sulor och lite impregnering kommer de att ledsaga mig på kommande äventyr. Med Gore Tex på fötterna ska jag nog klara mig 🙂


21-tiden
Tittar lite på en gammal film på tv och gråter en skvätt. Ja, jag är lättrörd. Men ibland är det bra med lite rensande tårar.
Det är ju meningen med att vara ihop med någon. Så att man kan göra slut.
Julia Roberts i Stepmom


22-tiden
Kollar på bilder på facebook och inser att jag är upphovet till till denna  vackra människa. Ja hennes pappa var väl med på ett hörn. Sara är den finaste och bästa dotter man kan ha. Vacker på både in och utsidan. Klok, mogen och rolig är hon också. Om några månader är hon färdig lärare och de ungar som får henne som fröken är lyckligt lottade. Ja, jag är en stolt mamma!


23-tiden
Med tanke på hur tidigt jag somnat tidigare i veckan är jag imponerad att jag hållit mig vaken till 23. Men roligare än så här blir det inte. Sorry. Nu säger Sally och jag god natt.

Tack för idag. Slut för idag.

Och Du, lämna en kommentar. Det är så trist med alla som bara smyger förbi. Jag blir  jätteglad för alla kommentarer^^

Category: efit  Tags: , , , , ,  27 Comments