Ett nytt kapitel

Ny vecka, nya möjligheter, ett nytt kapitel i livets bok.

Förkylning, gråväder, kyla och snö. Förutsättningarna var väl inte de bästa för den här dagen.

Lite vemodig dag måste jag erkänna, för även om jag har vänt blad så känner jag sorg och saknad. Jag är inte mer än människa. Men jag kan gå vidare. Tänker inte slösa mer kärlek på en vindflöjel.

För jag kan fortfarande inte förstå hur man ena dagen vill vara med en person och nästa komma på att man är förälskad i en annan. Tänk att det finns mer än en sån person. Och jag råkade ut för  båda!

 

Det var skönt att komma till jobbet och fokusera på problemlösning och samarbeta med mitt härliga arbetslag. Vi har diskuterat och diskuterat, bollat idéer och pratat, slirat iväg på sidospår, skrattat och fått tips, gått tillbaka till sakfrågan och gjort det vi skulle. Idag har vi nämligen haft studiedag. Vi har förklarat för oinvigda vad green screen och final cut är och diskuterat Borgia och film, film , film. Jag har världens trevligaste kollegor!

När det var dags att åka söderut hade snön försvunnit och ersatts av ett stilla regn. Men fortfarande lika grått. Passande på något sätt.

Jag kom hem till en tom lägenhet, om man bortser från katten, och det var helt underbart. I snart en månad har det varit ungdomar i mitt hem 24/7 och hela lovet har jag bott i storfamilj.

Så nu njuter jag av lugn och ro. Städar lite, lyssnar på musik och bara är. Jag tänker göra det bästa av livet som solitär.

Det är att vara sann mot sig själv.


Senaste fjortisbilderna, tagna i verkligheten 120225

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Go girl! Vi har varandra och det vill inte säga lite 🙂

 2. Tatiana skriver:

  Om de däringa karlarna läser här så kan jag meddela att de suger kamelgenetalier . Rejält . Skämmes tammefan .

  Kram till dig gullet .

  • inna skriver:

   Du är så härlig Tatiana ^^

   Den ene läser aldrig och den andre säger att han inte läser…

   Något som livet har lärt mig är att människor är olika.

   Kram raring

 3. Nurse Rached skriver:

  Du är så jäkla vacker! Önskar att jag vågade lägga ut lite fjortisbilder på mig själv. 😉

  Instämmer med Tatiana. Jag fattar inte vad det är för fel på människor som ena dagen älskar och nästa har tappat bort sina känslor. Det är en annan sak att vara osäker, avvaktande men det här att slå om från allt till inget förstår jag inte alls.

  Vet du, jag tror att det kan handla om rädsla. Om man har varit i ett förhållande dr man har varit den som varit mest älskad, vetat att den andra aldrig någonsin kommer att överge, så kan det vara skrämmande att hamna i ett förhållande där kärleken är jämställd, alltså att båda älskar lika mycket. Jag har varit där. Jag har haft några män som som dyrkade marken jag gick på. Usch, det låter verkligen skrytsamt men så var det. För mig kändes det obekvämt men jag kan tänka mig att andra verkligen skulle trivas i det där, den där känslan att veta att man aldrig, någonsin kommer att bli övergiven, dumpad.

  Du är så otroligt vacker, klok, rolig, du har en sån utstrålning (fast jag bara sett dig på bild), en osäker man, nån med taskig självkänsla, kan nog skrämmas av allt det där. Förstår du hur jag menar? jag hoppas det.

  Och någonstans så finns den där prinsen som kommer att våga älska dig, som vågar tro att du älskar honom eller som vet det. Du är värd en prins, paddor kan hålla sig i träsket. 👿

  Kram!

  • inna skriver:

   Tusen tack för komplimangen. Jag känner mig minst av allt vacker.

   Just detta velande fram och tillbaka har jag svårt att förstå också. Kärleken består, men föremålen växlar är min uppfattning.

   Du är inte den enda som påpekar detta med rädsla.

   Tack för att du är så snäll och peppande!

   Kram!

 4. jag blir t o m rent stalkad av dessa karlar.
  ena dagen förebrådd för att jag tagit bort personen ur min telefonlista – nästa dag tillfrågad om jag vill ha sex. då har jag inte ens träffat fanskapet!!!
  dejtingträsksmän – go away.
  tror på mötet 🙂
  wysiwyg – helt enkelt.
  kram på dig du genuina människa <3

  • inna skriver:

   Jag tror också på mötet, men det har gått åt skogen 2 gånger. Med precis samma typ av människa.
   Så jag behöver fundera på vad jag faller för. Egentligen.

   Kram <3

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>