Sorg

Sorg är en nyckfull följeslagare.

De flesta dagar är fyllda av glädje och tillförsikt. Jag minns allt jag fick uppleva och känner att livet är gott, trots att Chrille är död.

Så kommer dagar när jag bara är ledsen och saknar, gråter och undrar varför skulle han dö så tidigt?
Sorgen slår till när jag minst anar det. Jag ser en bild, minns något vi upplevt eller har drömt om honom.

Tårarna tränger fram och jag gråter. Jag släpper fram gråten och låter den ha sin gång. Jag tror att tårarna renar. Men visst är det jobbigt när gråten kommer utan förvarning. Min omgivning är tack och lov van att jag både gråter och skrattar.

Men fy farao vad jag saknar min unge. Han som var så mycket. Med alla sina goda egenskaper och brister var han en god människa. Skitjobbig emellanåt, men alltid till för andra, även när han själv mådde dåligt.

Idag har jag gråtit många tårar. Jag saknar dig älskade unge. Jag hoppas att du har det bra <3

chrille

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses
 1. Usch fy fan vilket helvete att förlora ett barn. Min mormor gjorde det och min mamma.
  KRAM Inna <3

 2. mumrik skriver:

  ?

 3. mumrik skriver:

  Hm det skulle bli ett hjärta.
  Kram!

 4. Bella skriver:

  Styrkekramar till dig du bästa Gullvippa! det är bra att du gråter kan inte i min värld sätta mig in hur det är att förlora ett barn, hoppas att jag slipper att gå igenom det någon gång. Du är en sån stark och jordnära person, ser framför mig när du går barfota med gräset mellan tårna det är du det! sköt om dig nu som bara du kan. Kramizar från ett regnigt Dalsland! OBS! och ett Jättestort grattis till det nya jobbet, det är du värd, så underbart för dig att slippa att pendla.

 5. EvaH skriver:

  Så sorgligt! Skicka en kram är allt jag kan göra./EvaH

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>