Archive for » februari 19th, 2012«

Kvällsrapport =)

Slapparsöndagen är snart slut. Gick inte utanför dörren förrän framåt 21, då vi drog iväg till återvinningsstationen och för att tanka.

Men jag har inte det minsta dåligt samvete. Har sportlov ju.

Och jag har lagat mat, diskat, skruvat ihop bokhylla, pratat, lyssnat, skrattat, sovit på soffan, sett på film, bäddat, ätit, duschat och fikat. Så helt sysslolös har jag inte varit :p

Nu har vi flickor packat och är redo för några dagar i världens minsta storstad.

Efter frukost i morgon drar vi till Oslo.

Myyyyyys.

Over and out  <3

Rapport från sängkanten

Jag vaknade tack och lov inte 5 i morse. Sov ända till 7. Däremot hade jag svårt att somna och vaknade både halv 1 och halv 4 och snurrade runt, runt i sängen som värsta hunden och hade svårt att somna om.

Övertrött?

Nu ligger jag i sängen och hånglar med Mac 😉

Jag undrar vad den här dagen har att bjuda på? Kan jag smyga ner och fixa kaffe och sen smyga tillbaka till sängen? På bottenvåningen härjar morgonpigga gäster. Jag vet inte om jag är så sugen på att umgås med 3- och 4-åringar så här tidigt. Att ha vuxna barn skapar en viss bekvämlighet. åtminstone på morgonen.

Det är inte som när mina barn var små. Dottern tyckte att 5 var en perfekt tid att vakna. Det spelade ingen roll om man lade henne 19 eller 22. Hon vaknade 5. Jag var som en död sill. Hatade att gå upp före 10.

Tiderna förändras =)

Category: tankar  Tags: ,  5 Comments