Det är svårt

Mycket svårare än jag trodde.

Att börja blogga var inte så lätt som jag förväntade mig. Nu skulle jag släppa lös alla dessa ord och tankar som finns inom mig.

MEN

De vill inte ut. Jag torrbloggar och för inre monologer hela tiden, men sen blir det inget mer. Något håller mig tillbaka. Det är så mycket lättare att skildra livet med bilder.

Jag älskar orden. Jag är en ord-människa. Ord-Hitler säger mina barn. Men det är klart att man ska stava rätt och använda skiljetecken. Särskrivning är en styggelse och synonymer är roligt.

Men det kanske bara krävs lite övning. Så jag ger inte upp.

Semestern är inledd. Det märks på vädret. Kyla och regn. Men då kan jag läsa böcker hela dagarna utan att få dåligt samvete. Det är lite ensamt. För när H inte ville leva med mig längre så berövade han mig inte bara min livspartner utan också min bästa vän. Ingen att skratta och gråta med. Ingen att att diskutera och småprata med. Ingen att se på film med. Ingen att samtala vid måltiderna med. Det gör ont.

Nu har jag nedräkning till fredag. Då kommer dotter och barnbarn på besök. En hel vecka får jag rå om dem <3

Category: tankar
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Hthunberg skriver:

    Jag är jätteglad att du börjat blogga igen även om skälet till det inte är det roligaste och jag hade önskat dig något annat. Har följt dig sedan Monica Antonsson och Gömda historien var och tror jag hittade hit genom Jerry O. Många år i alla fall. Hoppas du fortsätter att blogga och att det hjälper dig att hitta dig tillrätta i din nya tillvaro.?Vi är nog många som saknat din blogg.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>